Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyakori és a valóság miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakori és a valóság miért tér el ennyire egymástól?

Figyelt kérdés

Itt mindenki írja, hogy 10cm is elég a nőknek stb és aki szerint nem, azt meg lepontozzák és biztos csak nőnek adja ki magát meg ilyenek. A valóságban pedig majdnem nő 17cm körüli méretet mond minimumnak. Szóval inkább az adja ki magát nőnek, aki szerint elég a 10cm és hasonlók. Nyílván hazudhatnak is a nők, de legalább látni, hogy tényleg nő válaszol nem úgy, mint itt.

A másik meg a magasság. A magasság az élet minden területén előny és ezt tanulmányok bizonyítják. A magasabb emberek előbb kapnak előléptetést, intelligensebbnek tartják őket stb, illetve egy férfinak 180cm alatt iszonyatosan nehéz dolga van párkapcsolat szempontjából a szakértők szerint is. Itt meg persze ennek is az ellenkezője megy.

2020. febr. 18. 10:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
67%

Ez a gyk. Itt alapvetően 2 viselkedésforma uralja az egész terepet:

1, A frusztráltak. Ők mindenbe belekötnek, beszólnak és hasonlók. A kérdéssel kapcsolatban elszidnak mindenkit.

2, A tökéletesek. Számukra azt a célt szolgálja az oldal, hogy feljöjjenek és fényezzék magukat. Ők azok, akik nem tesznek semmi rosszat, mindig jól döntenek, mindent elfogadnak. Na, ez a kategória az, akiről beszélsz. Tőlük felesleges reális válaszokat várni a kérdésekre, mert nekik eleve nem is céljuk ez. Ők a saját valóságukat akarják leírni, ami arról szól, hogy ők mennyire jók.

Nekem az volt az egyik kedvenc kérdésem, ahol elkezdett 3 felhasználó mindenkit támadni és szidni, aki azt merte válaszolni egy kérdésre, hogy igen, a szép embereknek sok területen könnyebb az élet.

2020. febr. 18. 10:56
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ide! A valóságban sokkal kevesebb pasinak van nagy farka mint itt az oldalon. Aki 17 nek mondja,annak sem annyi,ezt nőként,tapasztalatból mondom. Nem kellene ennyit rugózni ezen a farokméret dolgon,hanem inkább meg kellene tanulni használni.
2020. febr. 18. 10:57
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

"A valóságban pedig majdnem nő 17cm körüli méretet mond minimumnak."

Hát... ez is eléggé távol áll a valóságtól. ;)

2020. febr. 18. 11:01
 4/26 anonim ***** válasza:
8%

12-14 cm nagyon kevés nőnek elég:D

Az 16-20 közötti mérettartomány az kell. Akik azt mondják itt hogy 10-14 cm az elég, azok frusztrált kisfarkúak, ennyi:D

De az aranyközépút a 16-18 cm. Az a nők nagy részének biztos elég, de nem 13 meg 14...:D

2020. febr. 18. 11:02
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

A magasságról csak annyit: tudományos tény, hogy minél magasabb valaki, annál hajlamosabb gerinc- és egyéb vázrendszeri betegségekre.

Egyébként őszintén kíváncsi vagyok, melyik pletykalap "szakértőire" hivatkoztál.

2020. febr. 18. 11:03
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

írtam egy fél oldalas regényt az előző kérdésedhez, azt már nem tudtad megcáfolni, mi? (ma 00:17-eshez)

Pont fordítva ülsz a lovon. Nem véletlenül vagy szűz... a valóságban a kutya sem törődik a farkad méretével..

2020. febr. 18. 11:05
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
A magasságos’ dolog viszont egy marhaság:D
2020. febr. 18. 11:05
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden amit írtál egy hatalmas nagy baromság!

Nekem nagy méretem van (21 cm) és nem is vagyok túl magas (173 cm) és soha semmivel se volt se könnyebb se nehezebb ismerkednem vagy csajoznom mint a tőlem magasabb vagy kisebb mérettel rendelkező barátaimnál.

2020. febr. 18. 11:09
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok szabó, ha megkérdik mennyi a farkam azt mondom fingom sincs, mert szemre nem tudom megmondani, méregetni nem fogom, mert ha akarom 13 ha akarom 17 centi, attól függ hogy csinálom. Csaj sem mérte le soha, tehát ha valakivel jó neki és az illető aszonnya, hogy ez biza 13 centi akkor a leány abban a hiszemben él tovább, hogy a 13 centi kell neki. Holott az lehet nem 13, hanem csak 8.5 volt, vagy 23.55.

A férfi mér, és annyit hazudik amennyit akar.

A nő nem mér, ő annyinak hiszi a 13 centis farkat amennyinek a gazdája beállítja. Ha azt mondom csajomnak, az enyém 23, akkkor ő a 23-asat fogja szeretni, mert az enxémet szereti, pedig nyilván nem 23 a farkam. De ő meg pont le$z@rja hány centi, amíg élvezheti, hogy esténként tövig nyomom neki.

Szóval amikor egy legközelebb azt mondja neked ő a 17-es farkat szereti, gondolj rá, jó eséllyel f|ngja sincs ránézésre mennyi a 17. 17-enk eladhatod a 13-as farkad is, az előző is így tett

2020. febr. 18. 11:12
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Már indulnak is a frusztrált szűz kisfarkú lepontozások:D
2020. febr. 18. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!