Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyakori és a valóság miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakori és a valóság miért tér el ennyire egymástól?

Figyelt kérdés

Itt mindenki írja, hogy 10cm is elég a nőknek stb és aki szerint nem, azt meg lepontozzák és biztos csak nőnek adja ki magát meg ilyenek. A valóságban pedig majdnem nő 17cm körüli méretet mond minimumnak. Szóval inkább az adja ki magát nőnek, aki szerint elég a 10cm és hasonlók. Nyílván hazudhatnak is a nők, de legalább látni, hogy tényleg nő válaszol nem úgy, mint itt.

A másik meg a magasság. A magasság az élet minden területén előny és ezt tanulmányok bizonyítják. A magasabb emberek előbb kapnak előléptetést, intelligensebbnek tartják őket stb, illetve egy férfinak 180cm alatt iszonyatosan nehéz dolga van párkapcsolat szempontjából a szakértők szerint is. Itt meg persze ennek is az ellenkezője megy.

2020. febr. 18. 10:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Mert gyakorta trollkodni járnak
2020. febr. 18. 11:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem reprezentativ a minta, selection bias van.
2020. febr. 18. 11:23
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Én nem igazán értek egyet ezekkel, és vállalom a lepontozást is. Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak lányok, akiknek egy átlagos vagy esetleg kisebb is kielégülést tud nyújtani. Tudod, mások vagyunk...az én páromnak 14-15 körül van (nem elmondás alapján, együtt is mértük), és tökéletesen elég nekem, mindig van orgazmusom. Előző páromnak sokkal nagyobb volt, vele élvezhetetlen volt a szex, annyira feszített, hogy fájt. A hüvelyméret pont úgy eltér a lányoknál, mint a péniszméret a pasiknál. Nekem kis hüvelyem van, bőven elég egy kisebb méret. Ez a 14-15 a tökéletes nekem. Lepontozhattok, nem érdekel, akkor is az az igazság. Nem általánosítás, csak a magam nevében beszélek!
2020. febr. 18. 11:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Bemásolnám az előző kérdésére adott válaszom, ahol azt kérdezte - hasonló hangnemben - hogy mégis hogy gondoljuk hogy a kisebb farkat is lehet használni. De mivel ide is illik, csak kicsit közvetve, beírom, mert arra nem reagált, hátha nem látta:

"De oké, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, válaszolok nagyon konkrétan a kérdésedre. Szóval elmondom, hogy például lehet "jól használni" egy péniszt. Félreértés ne essék, nem lepedőakrobata vagyok, csak azért fogok ilyen tárgyilagosan "oktatni", mert máshogy nem lehet szó szerint a kérdésre válaszolni.

- Először is finom érintések, cirógatások, csókok. Ha hiszed, ha nem, egy nő ettől indul be. Van pl. nálunk, hogy esetleg valamilyen okból nincs annyira kedvem, barátnőm rögtön megérzi, és nem is tud felizgulni. Ha viszont árad belőlem a szenvedély, akkor már addigra nedves/érzékeny lesz, mire egyáltalán leérek.

- Nyalás. Minden nő szereti, van, aki jobban, mint magát a szexet. Nem egy nehéz dolog, nem kell tapasztalat hozzá, csak figyelni a reakciókat. Persze utána is lehet nézni, milyen technikák vannak, de mivel minden nő más, ez max kiindulási alap lehet.

Már ha idáig eljutsz, és figyelsz a lányra, az is elég lenne neki, és még elő sem vetted a farkad.

- Jó előjátéktól a lány érzékeny lesz belül is - az első pár centin, mert utána SEMMILYEN érzőideg nincs. Most tekintsünk el az orális szex rád eső felétől, mert a nő kielégítéséről beszélünk. Ha az első két pont megvolt, vagy akár csak az első, akkor nagyon érzékeny lesz, és már csak ha a makkodat berakod, el tud élvezni, illetve ha az adott lány nem tud hüvelyből elélvezni, akkor úgy fogalmazom, hogy már az első 2-3 centid becsúsztatásakor nagyon fogja élvezni. Eközben ha szenvedélyes vagy, csókolod a nyakát, fülébe suttogsz, stb, akkor meg még fokozható a dolog.

Magáról a szexről olyan nagyon sokat nem írnék, mivel száz helyen utána lehet nézni különböző pózoknak. Minden lánynak más a jobb, ezt a visszajelzésekből kell összeraknotok az idő folyamán.

Már csak ezért is nullázódik kb le minden tapasztalat egy új lánynál. Én pl pillanatok alatt orgazmust okozok nyalással barátnőmnek, a csikló szívásával, de lehet, hogy másnak az túl durva, vagy akár kevésbé jó is lehetne, mert ő mondjuk azt szereti, ha csak a csikló környékére figyelek. Sokan vannak ilyenek. Szexnél is van, aki imádja a kutyapózt, van, aki meg szinte megalázónak tartja. Sokra mentél az addigi nagy tapasztalataiddal, ha az új lány mást szeret...

Korai elélvezés: ez szokott a nagy félelem lenni. A gyakorin mindenki egész éjszakán át szexel aztán másnak még 12 órát dolgozik, a valóságban viszont az átlagos aktus ideje 8-10 perc. Tegyük fel, hogy túl érzékeny vagy, és nem bírod. Bármikor meg lehet állni élvezés előtt. Nálam is van sokszor, hogy túl jó, akkor lassan, érzékien kell, néha meg-megállva orgazmus előtt. Ha ez nem megy, akkor lehet második menet is, ha bírod - ne mindenki bírja, bár itt mindenki 5-6-szor is el tud élvezni, de ez megint a kamuzás. Van ilyen is persze, de ritka. Ha sehogy nem megy, akkor utána nyalhatsz, ujjazhatsz is, idővel meg belejössz. Ezer féle megoldás van.

De hogy ne tudj beszólni, mondok magára az aktusra is ötleteket, de először megint hangsúlyoznám, hogy a G-pont kb 2-3 centire van, a hüvelyben pedig 2-3-4 centiig vannak érzőidegek, utána haloványan lehet érezni - barátnőm elmondása szerint - hogy van ott valami. Kivéve persze, ha épp a ciklus olyan részében van, hogy érzékeny a méhszája, akkor csak fájdalmat lehet érezni. És igen, azt már 10 centi alatt is el lehet érni, ujjal is ki lehet tapogatni. Ezt csinálja pl a nőgyógyász is. Orgazmushoz mindenesetre az égvilágon semmi köze. Ezek bizonyított orvosi tények, bárhol utánanézhetsz, pont olyan lenne cáfolni, mintha azt akarnád bizonygatni, hogy a fülünkkel látunk. Az a pár centi befelé is a csikló "meghosszabbítása".

Szóval, amiket mi csinálunk kisebb mérettel:

- Lovagló. A lány is lovagolhat, hátrébb dőlve és rám hajolva is, illetve én is tudom alulról csinálni. Nem kell hozzá nagy állóképesség.

- Misszionárius, de úgy, hogy ágy szélén fekszik, és onnan hatolok be. Könnyebb a behatolás, szabadabb a mozgás, nagyon-nagyon keményen lehet úgy csinálni.

- Kutyapóz - mi a klasszikust ritkábban csináljuk, érzelmek, látvány hiánya miatt. De az is tök jó.

- Hátulról állva - nekem lefelé hajlik, és ebben a pózban üti meg nagyon a G-pontját. Ebben szokott spriccelős orgazmusa lenni.

- Asztalon - a lány a szélén ül. Jó magasságot kell persze választani, hogy passzoljunk. Ott aztán lehet ölelkezni, keményen, lassan, közben kényelmesen elérem a csiklóját.

- Ölben - ha nem akarok vadulni, akkor nagyon kényelmes, érzéki póz ölelkezve. Ugyanebből "hátra tudom dobni", azaz hátrafekszik, de még az ölemben van. Ehhez kell megő valamilyen takaró a magasságkülönbség miatt. Akkor a szög miatt a farkam nagyon éri a G-pontját.

Én eddig egyetlen hátrányát láttam a kis méretnek, szemből állva nem megy. De azt hiszem, ezt túl fogjuk élni :D Még az is lehet, hogy csak a nagy magasságkülönbség és az lefelé görbületem miatt nem megy. Nem tudom.

Ami hatalmas előny a kis méretnél, az a teljes szabadság. 1-2 póz bizonyos szögeiben bizonyos időszakokban megütöm a méhszáját, de szerencsére az ritka. Iszonyúan keményen, vadul, tövig hatolva, csattogósan lehet csinálni, ha épp olyan kedvünk van. 18 centissel ez az életben nem sikerülne.

Nem tudom, miért írtam ennyit, se rengeteg véleménynek, se orvosi tényeknek, se nekem nem fogsz hinni, de ki tudja, hátha valaki más is látja... akkor már megérte."

2020. febr. 18. 11:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik a valóság hogy voltam 10enpár nővel, de egyiknél sem került szóba hogy cm-re pontosan mit tart ideális méretnek. Viszont olyan is volt akinél csak harangoztam, meg olyan is akinek alig ment be, mindezt 14cm-el. Volt olyan is aki mondta hogy az előző partnerének nagyobb volt mint az enyém, de egyszerűen fájt neki, nem tudta élvezni

180cm alatt iszonyat nehéz? Hát alatta vagyok és ezt sem tudom megerősíteni sajnos.

Persze ezek csak az én tapasztalataim

2020. febr. 18. 11:33
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

Hát most lehet nagyképűnek tűnik, de szerintem több partnerem volt mint az előttem hozzászólóknak összesen - mondjuk nem túl nehéz ha az ember többesekbe és klubokba jár évek óta.

Mindazonáltal sose tapasztaltam olyat hogy valaki csak a péniszmérete vagy a magassága által tudott volna érvényesülni. Az még önmagában kevés - a normál méret is bőven elég ahhoz hogy gyönyört szerezz nem kell ahhoz lófaxnyi méret.

2020. febr. 18. 12:09
 17/26 anonim ***** válasza:
8%

A lányok a nagyot szeretik. Ezt leszögezhetjük.

18/4,5 a méretem. Nagy becsben van tartva 😊😊😊

2020. febr. 18. 12:20
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó bizonygatni ezt a témát?

Nem is értem. Nagyon frusztrált emberek lehetnek itt, akiknek ebből áll a napja, hogy a kis mérete miatt itt éli ki magàt.

Mindent rá lehet fogni. Neki ezért nincs barátnője, ezért szűz 30 évesen is.

A méret szàmomra nem számít...

Egy pasitól se kérdeztem meg. Ha tartalmas a szex és kitudott elé

2020. febr. 18. 12:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok. Véletlenül elküldtem itt folytatom**

Szóval, ha tartalmas a szex és kitud elégíteni, akkor nem tök mindegy hogy mekkora van neki?

Egy nagyal is lehet béna az ember.

Ezt nem mondom minden nő nevében, mert biztos hogy van bő akinek fontos a méret és esetleg fétise a nagy méret.

De és akkor mi van?

Nektek férfiaknak is vannak ilyen dolgaitok. Van sok férfi akinek a nagy mell tetszik, a kicsi nem izgatja fel.

Nem vagyunk egyformàk.

A magásság nekem személy szerint fontos. És 185 cm magasság alatt nem ismerkedem. De ez is azért van, mert jó magam is 180 cm magas nő vagyok. Kapcsolatban a magas férfiakat keresem, hogy valakihez kèpest végre kisebb legyek. De ez màr az én hülyeségem.

Átlagban a nők alacsonyabbak, szóval 180 nekik magas.

2020. febr. 18. 12:29
 20/26 A kérdező kommentje:

Akik korábbi kérdésre hivatkoznak, azok küldjék el, ha nem nagy kérés, mert nem tudom milyen kérdésről van szó. Aki pletykalapnak ír, azt nem nevezném szakértőnek. Elismert szakértőkről beszélek, de biztos velem van a baj, hogy jobban hiszek nekik a témában, mint itt a gyakorin random, anonim embereknek. Nagyon sokat foglalkoztam ilyen témákkal, ezért írtam azt amit.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2020. febr. 18. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!