Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex zuhany alatt? Tapasztalatok?
Néha csináljuk, hátulról lehet pakolni könnyen és élvezetes is, minden más póz már erőnlétet igényel, így szemből pl akkor érdemes nekikezdeni ha nem vagytok túl fáradtak és/vagy jó erőben van a férfi.
Mellesleg ilyenkor szokta engedni hogy arcára élvezzek, mert gyorsan le is lehet mosni így praktikus.
Összességében szerintem jó, próbáljátok ki.
25F
Ki lehet próbálni, bár tény hogy leginkább csak hátulról megy, illetve ha túl kicsi a fülke akkor kényelmetlen lehet. A víz oldja a lubrikációt - másképpen fogalmazva p.nciszaftot úgyhogy ne folyasd rá közben folyamatosan a vizet mert lemossa.
Ja és ne támaszkodj a zuhanyfülke oldalának akár üveg, akár műanyag, nem olyan strapabíró az :)
nagyot lehet esni XD
dugtam a csajomat (szájjba) és a hajába kapaszkodtam.. aztán majdnem elrántottam..
nekem nem jön be, mert vagy a bokád töröd, vagy hideg a víz, meg ááá nem is folytatom, elég ha a víz folyik a zuhanyban
majd tusi után megtömöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!