Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuhanyra szerelhető irrigátorral, intimzuhannyal bélmosás-kapcsolatos tapasztalatok anális szex előtt?
Szerintem nem kell ilyesmi. Ha aznap már voltál wc.-n akkor egy alapos, szappanos melegvizes fürdő tökéletes.
A lényeg, hogy a kádban lazulj el és az ujjaddal mélyre nyúlj be, alaposan mosd meg.
Nekem soha még semmi problémám nem volt ebből, mindíg így csináltam. Az még hozzátartozik, hogy a wc-zés a szex között 6-8 óra mindíg eltelt, és felkészülve a dologra (mivel ezt azért érdemes előtte megbeszélni) a reggeli nagy dolog után estig csak folyadékot ittam.
Praktikusabb mint a tasakos, de csak patikában bevizsgált biztonsági (szelepest) vegyél, ha nem akarsz a gyomrodba vizezel kevert bélsarat!
Házi ápolókén is - az sem élvezet, csak szűkséges rossz ezeket használjuk. Viszont még a tasakosnál mindig jobb, mert, nem kell azt is fertőtleníteni mindig.
Ha gyakran használod, patikában kapható bélflórapótlót kell szedni, mert különben - bakteriális szimbiózis elégtelensége miatt - részlegesen tápanyaghiányos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!