Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és még szűz, és van egy nagy félelmem. Tapasztalatok?
Sokszor hallottam hogy a "nagy" pénisz fájdalmat okozhat a partnerünknek szex közben. Az én péniszem 18 cm, kerülete 13,4 cm.
Semmi képp nem szeretnék rossz élményt okozni a partneremnek, és eléggé félek ettől. Tudnátok tapasztalatokat (esetleg tanácsokat) írni?
Miért feltétlen kamu?
Relatív, kinek mekkora a jó.
Az egyessel meg főleg egyet értek. Ha a nőnek a te péniszed túl nagy, akkor csak úgy tudod megoldani, hogy nem tolod be tövig, máshogy nem.
Nekem van olyan, mikor megváltozik a testem, menstruáció előtt például, hogy érzékenyebb vagyok, és fáj, ami máskor nem. 3 éve vagyunk együtt, alaphelyzetben teljesen megfelelő mérete van a páromnak, nem tudom cm-ben. De előfordul időközönként, hogy valamiért nagyon fájdalmas, amikor mélyen van, ilyenkor sajnos csak a misszionárius póz, amit el tudok viselni, és kérem, hogy ne tövig nyomkodja.
Ez úgy is akkor fog kiderülni, mikor oda kerül a sor, hogy szexeltek. Gondolom nem fogják előtte mérőszalaggal nézegetni a péniszed. 😃 Akkor meg annyit kell tenned, hogy odafigyelsz a nőre, és kommunikáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!