Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, akinek tetszik ha egy lánynak nem csupasz a punija?
Nem zavar ha szőrös, csak ápolt legyen.
F
Az eddigiek alapján van...
De az nem én vagyok, nekem nem tetszik!!!
Sokkal gusztusosabb, és higiénikusabb, ha teljesen csupasz!
Már hogy lenne ilyen!
Ki hallott már olyat hogy egy nőn szőr nő?
Hová jutott a világ!
A rosszabb már csak az lenne ha a nőknek melle lenne.
Bele se merek gondolni.
Hát azért nem mindegy a te szemszögedből mit jelent a szőrös puni. Teljesen bozontos, vagy trimmelt, esetleg csík vagy más minta van csak?
A környéke (bikinivonal) is szőrös vagy az azért karbantartott?
A magam részéről trimmelt a megfelelő.
28F
Nekem a csupasz messze izgatóbb (és praktikusabb).
Néhány indok a csupasz mellett:
-Szőrt máshol is láthatok, ne takarja már el az izgató részeket.
-Amikor dugod be a farkad, nem nyaffog a csaj, hogy húzza, mert viszi be magával a szőrt. (A sajátodat is jobb ha levágod, mert ha beleakad a fitymád alá, neked húzza, amikor elkezd nőni a fa.kad.)
-Higiénikusabb.
-a szőrős pina gyakrabban pisi szagú, mint a csupasz. meg ha rendszeresen tisztálkodik is a nő.
-Idősebb nőt, fiatalít, ha csupasz.
-Nehezen nedvesedő nőnél nem szívja el még a szőr is a keletkező kevés nedvességet.
-Ha nyalod, nem csikálja az orrodat, és levegőt is jobban kapsz közben, valamint a nyelvedet sem dörzsöli ki a csiklójához közeli szőr.
-Amelyik nő szőrteleníti vagy szőrtelenítteti, az nagyon valószínű, hogy nem szégyenlős, ezért változatosabb szexuális játékokra számíthatsz vele.
Szegeden a nudi strandon egyszer láttam egy nőt, akinek sűrű fekete bozontja volt, és ez még nem minden. Folytatódott a fenekénél és hátán, valahol a farkcsontja körül ért véget. Ha fizettek volna érte, sem dugtam volna meg, engem annyira taszított.
18-as
Azt, hogy kevésbé szégyenlős arra értettem, hogy amelyik nem szégyenli hogy elmenjen az intim részeit gyantáztatni vagy lézereztetni az a párja előtt sem takargatja magát annyira mint egy szégyenlős, gátlásos csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!