Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha olyan srác tetszik, aki szerintem azt gondolja, hogy esélye sem lenne nálam?
Rengetegen próbálkoznak nálam, eloben és neten is, és mivel eladó vagyok, ez még fokozottabb, de persze nekem pont egy olyan srác tetszik, aki iszonyat félénk, de én ezt édesnek találom, meg külsőre is nagyon bejön nekem.
Félénk alatt azt értem, hogy mosolyogni mindig nagyon mosolyog rám, ha meglát, de nagyon zavarban van mindig szegény, volt, hogy dadogva szólt hozzám.
Egyszer mikor ketten voltunk pont, akkor megszólított, hogy máskor is van - e ilyen csend meg ilyesmi, de ha ott vannak a kollégái, akkor még jobban zavarban van.
Mit lehetne tenni ilyen esetben?
Mert az, hogy egyszer randira hívjon, azt még álmomban sem tudom róla elképzelni.
Ha neked ez így bejön, akkor kezdeményezz te!
Kezdj el vele dumálni, aztán minden jön magától 😉
33/F
Hívd el te randira, ha tetszel neki örülni fog.
(még mindig jobb, hogy neki kelljen azzal megbirkózni, hogy nem volt elég "tökös" elhívni téged mintha soha semmi se lenne köztetek.)
szerintem jól látod, hogy segítened kell a helyzetet.
mondjuk ezt kérdezhetnéd:
jobban szereted a nem ennyire zsúfilt helyeket. és arra mondhatod, hogy te is. és akkor valahogy arra terelni, hogy hova szeret menni, és akkor mondhatnád, hogy egyszer szívesen vele tartanál, szóljon, ha jó. mert szerintem valami más térben kellene találkoznotok ahol nincs ennyi ember ahol van időtök. és valami ilyemivel amit írok még azt is meghagyod neki, hogy a végén ő fog elhívni.
Velem történt ifjú koromban:
Rámmosolygott és megkérdezte:
Nem hívsz el randizni?
Biztos hogy igent mondanék.
Akkor jött meg az önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!