Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha adnek jeleket hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adnek jeleket hogy tetszik nekem egy srac, aki meg szokta nezni a fenekem (baratnom mondta), meg a melleim akkor szerintetek le akarna fekudni velem?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem jó eséllyel igen
2020. ápr. 15. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Van rá esély, mindenesetre ha nem adsz neki jeleket akkor sosem tudod meg, hogy esetleg érdekel téged és nem "bátorítod" ezzel arra hogy ne csak nézzen kezdeményezzen is.
2020. ápr. 15. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Én vennem a lapot tuti
2020. ápr. 15. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is adhatnal jeleket :P
2020. ápr. 15. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenki jeleket ad, meg kodol ki. Isten tudja, lesz-e ebbol igy valami.
2020. ápr. 15. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert a híres női jeleket rajtad kívül a kutya sem veszi észre. Egyértelműen meg kell mondanod neki legalább azt, hogy van esélye.
2020. ápr. 15. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem létezik, még mindig a melleit mások megnézők lánnyal van dolgunk? Remélem hamarosan találsz valakit, aki jól kielégít és foglalkozik a melleiddel is, akkor nem kell majd napi 2 kérdést kitenned ezzel kapcsolatban folyamatosan.
2020. ápr. 16. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!