Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki fog békülni velem valaha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fog békülni velem valaha a legcsodásabb lány a világon?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem mint barát de aztán összevesztünk amit azóta is bánok.Már 2 éve nem szól hozzám és nem tudom valaha meg fog e bocsátani.
2020. máj. 6. 01:41
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

a) nem tudjuk, mit csináltál, de valószínűleg nem, legfeljebb megbékél (de közel sem lesz semmi olyan, mint azelőtt)

b) ha titkos szerelmedként dédelgeted egy évekkel ezelőtt elveszített barát gondolatát, akkor go pszichológus

2020. máj. 6. 02:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezotéria kategóriába tedd fel kb, nem mintha ott sokkal többet tudnának ennél hogy vagy igen vagy nem, de legalább ott jósolnak neked egy kört :D
2020. máj. 6. 04:45
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Sztem nem, de tudod mit?

Kérdezd meg

2020. máj. 6. 06:54
 4/5 jdfGabrella ***** válasza:
29%
Ki fog.
2020. máj. 6. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Miért kellett naponta feltenni ezt a kérdést?

Senkit nem érdekel, őt a legkevésbé hogy itt picsogsz miatta...

2020. máj. 6. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!