Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasiként van esélyem, hogy valaha lesz barátnőm?
Mivel kövér (90kg/180cm) vagyok ezért a vékony lányoknál nincs esélyem, ezért alapból a duci lányoknál próbálkoztam, de nekik se kellettem.
Lefogyni nem tudok, próbáltam már de nincs akaraterőm.
Nekem is volt koverebb parom pedig en vekony vagyok(170 cm/54-56 kilo)
Van eselyed csak meg kell talalni az embert hozza
180 centi és 90 kiló kövér??
Én 184cm és 108 kiló vagyok, mégsem tartom magam kövérnek, csak van rajtam egy 10-es plusz. És mindig vékony baratnőim, partnereim voltak, mert engem a vékony lányok, nők vonzanak. Úgyhogy nem tartom valószínűnek, hogy ne találnál párt! Ha ilyen magassággal 120 kiló lennél, az már kövér! Szóval no para és ne add fel!
48+Ffi
180cm 90kg. Nem vagy kövér max aránytalan testalkatú. Én 180 cm alatt kb 100 kilóval nem vagyok kövér. Max aránytalan. :-) (nem amúgy) Mindkettőn tudsz segíteni.
Mindenki találhat lányt még ha nem is topmodell alkat csak nem biztos hogy tetszeni fog neked. Tegyél a változásért.
177/ 90 kiló.
Topmodell barátnő.
Szóval van remény barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!