Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon kicsi, A kosárnál is kisebb természetes mell, vagy igényesen megcsinált szilikon B vagy C mell?
Én is inkább a kisebb melleket szeretem.
Szóval engem le tudna nyűgözni.
Bár attól függ. Ha mellé olyan stilusod van hogy embert eszel akkor ne is küldj semmit nem érdekel :D
De ha amúgy egy olyan nő vagy akit nem emészt fel a komplexusa akkor hidd el nekem hogy a melleid lennének a legkevésbé figyelembe.
Nekem csináltatott C cicim van.
Előtte szinte semmi sem volt, az sem túl szép, aszimmetrikus.
Akárki akármit mond, nekem ez kellett ahhoz hogy normálisnak érezzem magam, legyen egy hangyapöcörőnyi önbizalmam.
Úgyhogy meg tudom érteni azt aki szintén megcsináltatja.
Nem kapott el a gépszíj, nem akarok nagyobbat.
Párjaimnak egyiknek sem volt kifogása, bár jelzem, mind azt mondta, hogy nélkülük is tökéletesen megfelelnék.
Ezt csak azért mesélem el, mert, ha megcsináltatod, csak magadért, ahogy a hozzászólásokból látod, sok férfinak nem szempont, vagy kifejezetten szeretik a picikét.
Úgy gondolom, ha nincs aránytalanság (nálam volt), vagy hatalmas önbizalom hiány, akkor tökéletes, boldog életet tudsz élni szilikon nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!