Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elterjedt ez lábfétis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elterjedt ez lábfétises körökben?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősömnek tetszik, ha koszosan látja a talpam, meg amikor mezítláb vagyok és véletlenül rálépek valami apró dologra. Amivel nincs gond, mert sokat vagyok amúgy is mezítláb (így kényelmes), viszont picit fura.

Ez szerintem nem igazán nőies, mégis őt izgatja az ilyesmi. Lábfétis ez is egyáltalán?

2020. máj. 5. 17:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem zavart, ha nézte, elvégre például a kezem se rejtegetem, akkor a lábam miért rejtsem el :) Néha pont úgy is helyezkedtem, hogy jól láthassa a talpam.
2020. máj. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!