Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyek kedvére labfetises barátomnak?
Én az exemnek dugás közben sokszor az arcába nyomtam a lábam.
Azt is élvezte amikor harisnyaban csináltam ezeket. Ilyenekkel próbálkozz szerintem.
20/L
Én simizni szoktam őket, masszírozni, a talpakat csókolgatni, nyalogatni, különös tekintettel a talppárnákra, lábujj szopogatása alap, egyesével is, vagy kettesével. Van, hogy benyalok a lábujjak közé is. Szagolom őket, illetve az egész talpat. Pl. tök jó a saroktól nyelvvel felhúzni a talppárnáig. Vagy végighúzni a talp élén. Smárolni a talpakkal, mintha ajkak lennének.
Imádom, amikor az enyhén izzadt, hideg talpait a mellkasomra nyomja, vagy a hátamhoz ér velük. Azt különösen lábmunka résznél, ha óvatosan paskolhatja a lábfeje felső részével a zacsit, játszik velük. Szexnél pedig misszionáriusban, amikor még nem kulcsol át, hanem a vádlijaimra teszi a talpait és érzem a puhaságát, ahogy simogatja velük, illetve a labujjai és a talppárnái közé szorítja a bőrt rajta. Wahhh 🙂
szaglás, arcba temetés. Szerinted merjek megkérdezni idegen nőket? Zavarba jöhetnek és ez a legkevesebb. Exeim imádták a talp kényeztetést. Farkamat is verték velük.
Volt, hogy nagylabujjammal ujjaztam barátnőmet. Fürdés után persze, ficankoltam a hüvelyben vele. Nincs gondom, sőt szeretem, ha a nő is kényezteti az én lábujjaimat, lábfejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!