Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Labfetises pasik, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Labfetises pasik, nektek pontosan mi az ami bejön az ellenkező nem lábán?

Figyelt kérdés
Mutathattak képet is,‘milyen a tökéletes Tappancs nektek :D :) Elfogult vagyok a labammal kapcsolatban de most úgy tűnik egy ilyen fiúval ismerkedem,erdekel mindenféle vélemény.
2020. ápr. 25. 00:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Ő az abszolút favorit. Csodás lábai vannak.

Ilyen lábak vonzanak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 25. 01:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Minden fetisisztát más és más lábfej vonz. A többségének viszont a kecses, aprócska/átlagos, ápolt, szép lábak tetszenek - na meg az amit majd tenni fog vele :)

Nyugi, már attól madarat lehet majd vele fogatni hogy a vágyai, a fétise teljesülni fog, cipőn keresztül már rég "lemérte" milyen lehet a lábad :)

2020. ápr. 25. 01:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincs lábimádatom, de egy ápolt lábat lábujjat szeretem puszilni, csókolni, szeretem mikor benne vagyok a nöbe, lábak gyertyába a magasba, egyszerre ölelem és kaaszkodok a combokba és a lábujjakat is kényezetem közbe, már ha szereti a partnerem, bár most nincs. De csak áoolt misott friss lábak. Hmmm?
2020. ápr. 25. 01:45
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Őket kihagytam:

[link]

[link]

2020. ápr. 25. 02:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs durva lábfétisem, de imádom a szép női lábakat.

Mint pl ez...

[link]

2020. ápr. 25. 02:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én halott leszek a pasik számára mert nem elég h lúdtalpas vagyok és 40-es a lábam még a középső ujjam is befele áll öröklődés miatt. Mintha szegénykém lenne vágva félig 😂😂
2020. ápr. 25. 03:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Van akinek a kis lábak tetszenek, van akinek a nagyok. Van akinek a festett köröm, bokaperec, tudomisén, van akinek a természetes. Nem lehet így általánosítani!
2020. ápr. 25. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon bejön a körömlakkos lábujjak, bokalánc és a harisnyás, combfixet lábak.
2020. ápr. 25. 10:47
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
A gomba
2020. ápr. 25. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Az hogy rámáll a hölgy és közben nyalatja talpát mig akarja
2020. máj. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!