Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt ez lábfétises körökben?
Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősömnek tetszik, ha koszosan látja a talpam, meg amikor mezítláb vagyok és véletlenül rálépek valami apró dologra. Amivel nincs gond, mert sokat vagyok amúgy is mezítláb (így kényelmes), viszont picit fura.
Ez szerintem nem igazán nőies, mégis őt izgatja az ilyesmi. Lábfétis ez is egyáltalán?
2020. máj. 5. 17:39
1/11 anonim válasza:
Igen ez még az csak a keményebb fajta .netén van egy csomó fétis videó ahol koszos talpat nyalnak tisztára
2/11 anonim válasza:
Hat sztem is fura :D de egyebkent nalam is hasonlo csak en pont hogy az apolt talpat szeretem. Labfejjel ritkan foglalkozom, inkabb bokatol felfele.
3/11 anonim válasza:
Én tisztára is nyalom, szopom, csókolom, arcba temetem, szagolom, masszírozom őket. 🙂
4/11 anonim válasza:
Nxalnék énis piszkos csaj talpakat
5/11 anonim válasza:
Én is szeretem a koszos talpakat, a rálépés apró dolgokra nem izgat.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok! Neki ez a dolgokra rálépés vonzalom is megvan, de úgy látszik, ez ritkább. Mindegy mi az amúgy, például földre leesett apróbb tárgyak, vagy mondjuk bogarak, az már neki bejön. Főleg, ha még rá is ragad a talpamra. Még lakótársam volt egyetemi évek alatt, állandóan ezt figyelte, mikor otthon voltunk :)
2020. máj. 6. 06:59
7/11 anonim válasza:
Szerintem is ritka, nekem is van fétisem, de se a női cipők se a talpak se a lábfejek se a hosszú lábak csak is kizárólag a női lábujjak mint Tarantinónak :)
8/11 anonim válasza:
A koszos talp persze nem nőies, de a női koszos talp miért ne volna az?!?
Pláne ha még ráncolja-behajlítja a talpát, mennyire nőies tud lenni.
A női koszos talpra maszturbálás ill. annak lenyalatása a lábfétis egyik alverziója.
9/11 anonim válasza:
Igen, a lábfétis egyik ága a "taposásfétis", miszerint szereti, ha egy nő a lábaival "kegyetlen", és láthatja, hogy a (nő) alárendeltjét a lábaival eltapossa (itt értsd pl.: a bogarat).
10/11 anonim válasza:
Nagyon erdekes a tema amit irt a Holgy :) a labfetisizmus egy nagyon sokretu es szerteagazo vagyak es szokasok kialakulasa ami igazabol mindenkinel mas-mas es nagyon kulonleges vallfajai vannak!ez amit irtal a koszos talp pl az eleg gyakori igen a masik resze az apro dolgok eltaposasa vagy rovarok ez egy ritkabb es eleg szelsoseges resze mar!de ezt nem tudja az adott ember iranyitani,aki belelat es nem az idiota buta perverz recskazo megroggyand ferfiak koze tartozik hanem megprobalja ezen fetist megerteni es kitapasztalni mik a vagyai...nagyon tetszik amit irtal de ahogy latok idezojelben partner vagy ebben es szivesen illetve hagyod hogy ezt lassa nalad es tetszik ahogy ez megy koztetek :) a labfetisizmus egy magyon erdekes es nem egyszeru szexualis iranyzat amit sajnos itthon igazan nem veszik komolyan mert az emberek nem tudjak ugy meg olyan formaban kezelni ahogy kene sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!