Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat börtönbe tehettem bosszúból szexuális molesztálás vádjával bizonyítékok nélkül? 18 l
A volt barátomat börtönbe tehettem bosszúból szexuális molesztálás vádjával bizonyítékok nélkül? 18 l
Volt régebben egy eset amikor egy lány bedrogozta magát kihívták hozzá a mentőket és kitalálta azt hogy a mentősök fogdosták szexuálisan molesztálták , a mentősöket felfüggesztették 1 évig nem dolgozhatak és meginditották ellenük a eljárást aztán egy év múlva kiderült hogy a kisasszony a ludas beismerte hogy kitalálta az egészet és a kisasszony megúszta egy enyhe bennyével kapott egy felfüggesztettet.
Ezt bármelyik nő megtudná csinálni bosszúból bármelyik férfi társával akire haragszik?
Pl volt férj volt élettárs bosszúból kitalálni hogy molesztálta stb és akkor a férfit elviszik a börtönbe és akkor a gyerek automatikusan a nőhöz kerül.
Én nem tervezem hogy ilyent csinálok csak azt kérdezem hogy egy nő ilyenre képes lehet bizonyítékok nélkül börtönbe lehet tenni egy férfit szexuális molesztálás vádjával?
Érdemi (lásd szemmel látható vagy fizikai) bizonyítékok nélkül senkit nem ítélnek el és csuknak börtönbe, bármilyen mesével állsz is elő..
Ennyi erővel bárki bejuthatna, mert valaki megmond az ovónéninek
Az a sztori alapból más. Ott már alapvetően ment eljárás ellene.
Egyébként kivzsgálják rendesen az ügyet, és akár pszichológust is bevetnek. Rengetegszer kellene megjelenned, a rendőrség is sokszor kikérdezne, a pszichológus is, és azért elég nagy a valószínűsége, hogy egy idő után nem bírnád a nyomást, és bevallanád, hogy csak kitaláltad, illetve sokszor ha már csak egy kicsit is másképp válaszolsz vagy egy pontja a válaszodnak nem klappol az eddigiekkel, akkor ott bizony bukta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!