Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt álmodtam, hogy egy büdös,60 év körüli asszony molesztált szexuálisan, de egyáltalán nem izgatnak fel, akkor meg miért?
Bocs én voltam, csak a szemüvegemet kerestem.
60/N
Engem meg valami növény-démon kergetett.
Ez így viccesen hangzik, de ijesztő volt :D kúszónövény, mindenhol ott volt
Nem vagyok egy született kertész, engem sem izgatott fel az álom :D
Szóval ja, az álom csak álom. Nem feltétlenül kell felizgasson.
(Álmodtam már olyat, ami felizgatott, de éber fejjel már taszító volt, egyáltalán nem tetszett)
Az a nyanya a tudatalattid egy része volt. Valami emléket, vagy érzést dolgozott fel az agyad.
Nem feltétlenül van köze a szexhez
Erről konkrétan az jutott eszembe ami meg is történt velem.
Fősulis gyakszin voltam egy suliban mire egy negyvenes kolléganő annyira durván rámhajtott hogy qvara megijedtem már. Szinte erőszakkal behurcolt a szertárba hogy tisztázzuk a dolgokat amit érez irántam mert nem bírja tovább. Így mondta szó szerint pontosan és közben remegett.) Emlékszem hogy azért nem tetszett a tanárnéni mert idősebb volt, duci, szőke és óriási mellekkel. Szóval egy igazán érett dögös és szexi nő mai szememmel nézve. Egy jó ideig még rémálmaim is voltak miatta :-D
Most pedig őt keresem :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!