Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elmenni, semmiféle képen szex közben?
Még tinikoromban volt egy traumám, az egyik családtagom (férfi) molesztált (úgy kb 2 évig) és nem mertem elmondani senkinek, de 1 évvel ezelőtt vettem a bátorságot és elmondtam a szüleimnek, azóta elintézték azt az embert. Ez szép és jó, de 8 hónappal ezelőtt megismerkedtem életem párjával, imádom, szeretem, a szex is jó, de nem tudok elmenni bárhogy is próbálkozunk. És most nem az van hogy " Úr Isten, nincs hüvelyi orgazmusom, de csikló van blabla bla..." nekem tényleg semmilyen nincs. Se csikló, se hüvelyi. Maszturbálásnál is legalább 1 órát kell dolgoznom hogy legyen valami orgazmus, és van is, csak nem intenzív egyáltalán. Teljesen elvagyok keseredve, már sírtam is miatta, mert nem tudom átélni azt mint a legtöbb nő társam. Ráadásul a barátomnak sem esik jól, szegény hiába próbálkozik, és jó is, de nem megy. Pszichológussal beszéltem, valószínűleg ugye a múlt béli események miatt nem megy. Pedig mikor szexelnek a barátommal elengedem magam és egyáltalán nem gondolok a történtekre. Segítsetek kérlek!
L20
Nem tudom mit vársz egy anonim oldaltól ahol 10en éves kisfiúk és kislányok adnak szexuális és életvezetési tanácsokat.
Ebben a témában szexuálpszichológus tud segíteni.
Mindig ez a orgazmus hajszolas ...
Bakker ha jo a szex de nincs miert keseredsz el?
Valszeg mert lilad nincs a sajat tested mukodeserol
Nokent nem ugy mukodsz mint a pasik a gyonyor nem jar orgazmussal egyutt a testednek ez tanulasi folyamat amit nem lehet eroltetni, ha erolteted akkor meginkabb nehezze valik mert ez egy ongerjeszto folyamat. Vagyis azzal tudsz kilepni belole ha hagyod
A.tested majd reagal ha hagyod tanulni es nem kenyszerited !
Am meg ilyen hatterel nem csodalom h nem sikerul ...
Adj idot magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!