Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritka manapság olyan lányt találni aki alul nem szőrtelenít?
Olyan lányt nehéz találni, aki téged alig ismerve azt feltételezi, hogy szereted a szőrös puncit (szóval az első akcióesélyes randira le fogja kapni, hacsak nem térsz rá az ízlésedre nagyon hamar).
Olyat viszont nem nehéz találni, aki a kedvedért meghagyja. Sok nő egyáltalán nincs oda a szőrtelenítésért.
# 5
A divat sose érdekelt. Nehogy már más mondja meg, hogy milyen ruhákat vegyek, vagy hogy milyen legyen az intim szőrzetem.
Meg valami jó élményeim se vannak vele. 14 évesen mentem a tengerre táborba, így anyámmal nagy kínok közepedte leborotváltuk. Nehéz is volt, sok ideig is tartott, s másnap már borostás volt. Ráadásul úgy néztem ki, mint egy 8 éves, s mikor kezdett nőni (kb 1 cm volt) szúrt is.
Meg úgy 16 éves korom óta magasról le is tojom, hogy ki mit gondol. :)
Nincs barátom. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!