Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 évesen mennyire ritka hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen mennyire ritka hogy nem volt még valakinek barátnője?

Figyelt kérdés

Mindjárt 22 leszek, de nem volt még senkim. Ez mennyire ritka, és normális dolog?

Én úgy látom hogy ennyi idősen már mindenkinek volt már valakije, eléggé gáznak érzem magam. De én normális kapcsolatot keresek és nem csak szexet. Meg nekem olyan lány nem kell akinek voltak már kalandjai, meg szexkapcsolata. Csak olyan aki komolyan gondolkodik.

2020. febr. 9. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mmm-hmm.
2020. febr. 9. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég ritka
2020. febr. 9. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked voltak már kalandjaid?
2020. febr. 9. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon gyakori ez. A nők eltorzult értékrendje a fő ok, amire nincs hatékony férfiválasz. Még.
2020. febr. 9. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Persze, a nők eltorzult értékrendje, és véletlenül sem a férfiúi kezdeményezés hiánya, mi? :D
2020. febr. 9. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
az 5-ös válaszoló meglátásával értek egyet,de egyúttal érdekelne hogy mit teszel azért hogy legyen csajod?
2020. febr. 9. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nemtom. Sztem ilyenkorra a legtöbb srác, már legalább 2-3 éve nem szűz.

5-ösnek:sosem csak az egyik a hibás és, ha a pasi nem megy, akk a nő lépjen közbe. Ha mégse lép egyik se, akk máris kiderült, h mennyire volt fontos mindkettőnek a közeledés ^^

2020. febr. 9. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:

5-15%-ra saccolnám az arányt, de teljesen mindegy mekkora, más is van így.

Viszont önsajnálattal, picsogással nem jutsz előrébb, attól még senkinek sem lett kapcsolata. Csak akkor ha próbálkozik-próbálkozik-próbálkozik és udvarol. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor annak megfelelően közelítsd meg - itt egy nő sem fog rádírni, hogy ó gyere te szegény ilyen pasit keresek :D

2020. febr. 10. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!