Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már közületek nagyon különleges, ritka, esetleg egzotikus nevű barátja/barátnője?
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 18:32
1/11 anonim válasza:
Nem volt, nem is lesz! De a gyerekem egyszer ( ha fiu ha lany) valami kulonleges nevet fog kapni. :) nem ilyen Dzson meg Szárá :D de nem is hagyomanyos magyar nevet.
2/11 anonim válasza:
Szerencsére nem az én barátnőm, de egyszer kavartam egy Lottival.
3/11 Diavolino44 válasza:
Ez mondjuk csalas, mert kulfoldon elek.
A skot csajom Deanna, a finn csajom Ina volt. :)
4/11 LazyJones válasza:
Bonyolult kapcsolatunk volt, nem klasszikusan barátnő, de volt egy csaj, akinek a második neve Mercédesz volt.
6/11 anonim válasza:
Volt egy spanyol pasim, akinek a neve Borja (Borha) volt.
7/11 anonim válasza:
A barátnőm neve Caoimhe (nagyjából így ejtik: kíva), ő ír. :)
8/11 anonim válasza:
nekem úgy csalás, hogy bár randiztunk, kavartunk is, de nem jöttünk össze hivatalosan sosem. Viszont nálam felhalmozódtak a fura nevű srácok :D
Ábrahám és Ábris, egy 3 hónapos különbséggel a két srác.
Fél évvel ezelőtt egy Tas nevű srác.
Meg a külföldiek közül Niklas (német), Admir (bosnyák).
De sokkal több embert ismerek fura nevekkel, de nekem be is jönnek. A különleges nevek nálam javítják az esélyeket, valamiért vonzónak találom :D
Ha lesz gyerekem, tuti különleges lesz, akár ősmagyar is!:)
20/L
10/11 anonim válasza:
Ábris nevű barátom nekem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!