Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhízottság tényleg vonzó?
A párommal decemberben jöttem össze, és nagyon jól kijövünk egymással, de van valami, ami nyugtalanít. Az elején észrevettem, hogy tetszett neki a rajtam lévő 3-4 kiló felesleg, és mondta is ezt sokszor, ezért nem igyekeztem ezt ledolgozni. Sőt, az otthonmaradás hatására még kb. 7-8 kg rám szaladt. Ezt most már kezdem soknak érezni, de a párom mindig kiábrándultnak tűnt, akárhányszor karcsúbbnak talált. Sőt, egyszer még megjegyzést is tett, hogy istenien néznék ki még teltebben. Azt látom, hogy nagyon bejön neki, hogy kerekebb lettem deréktájon, viszont szerintem 90 kiló fölötti súly már nem lenne egészséges egy 165 cm magas 22 éves lánynak. Ugyanakkor én is kértem tőle dolgokat a kinézetével kapcsolatban, és úgy érzem, hogy tartozom neki annyival, hogy megpróbálom figyelembe venni az igényeit.
Én eddig nem tudtam, hogy a kerek elhízott has bejön a férfiaknak. Ez mennyire normális szerintetek? Szerintetek is jól teszem, ha megteszem, amit kér, és még kicsit hízni próbálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!