Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, felnőtt korotokban kóstoltatok-e már anyatejet egyenesen a ciciből? Ha nem, megtennétek-e?
Figyelt kérdés
Az itt lévő hölgyek egy ilyen kérést a párjuk részéről érdekesnek vagy gusztustalannak tartanának-e?2020. máj. 1. 09:39
2/30 anonim válasza:
Nem kóstoltam, de szerintem nem olyan az íze, mint amit egy felnőtt tudna élvezni. Lehet belekóstolnék, de csak kíváncsiságból.
3/30 acelsziv válasza:
Persze. Édes íze van. Szex közben meg bőven csordogàl.
4/30 anonim válasza:
Egyenesen a ciciből nem engedném. Nagyon bizarr lenne. Nem kezdem el szoptatni a férjem, jézusom :D A lefejt tejet megkóstolta. Ahogy én is. Édeskés íze van, egyébként :)
Amit az előző mond, hogy szex közben csordogál, igaz ugyan, de engem borzasztóan zavar, és ha nekiállna lenyalogatni vagy kiszívogatni, akkor ott egyből vége lenne az együttlétnek.
5/30 anonim válasza:
Nekem mikor született a kislányom megkóstoltam a páromét cumis üvegből mi közben melegítettem. Nagyon kellemes finom édes íze volt..
6/30 anonim válasza:
#4: vicces, hasonlót mondtam egy nőnek, erre a válasza: nem furcsa, mi is szopizzuk a ti tejeteket.
Ebből kiindulva, úgy gondolom, hogy sokkal természetesebb még mindig az anyatej kipróbálása.
Igen, csináltam már. Édes íze van.
7/30 anonim válasza:
En is megszivtam a feleségemnek, csak nevetett mikor mondtam milyen édes. De nem kezdtem el szopni.
8/30 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de gusztustalannak találnám, ha a párom a mellemből akarna "szopizni". Ha amúgy megkóstolná, azzal semmi gond, de ne a cickómból.
10/30 anonim válasza:
Az előzőhöz, volt olyan hogy a kávét is azzal ittam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!