Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők többségénél a magas, kigyúrt, kopasz, és bmw-s férfiak az ideálok?
Ezek közül egyedül a magas az a tulajdonság, ami bejön....
Az én pasim nincs kigyúrva, nem kopasz, és nemhgy bmw-je, de kocsija sincs. Viszont úgy szeret ahogy sose kaptam meg, nagyon okos, intelligens férfi és imádom mindenét. (ez az ami megfog egy pasiban nem a bmw meg a bőrfej).
Egyébként ezek a pasik mellett nem a jó csajok, hanem a mű csajok ülnek.
Innen sokan sztem a 90es évek kabaréműsorain nőttetek fel, ezért nem tudjátok kiverni a fejetekből azt a tipikus aranyflexes, izompolos kopasz tahot, akihez a szkeccsekben vonzódtak a szintén felszínes nők.
Ideje lenne tullepni ezen, akkor is, ha az akkor még fiatal, befolyásolhato agyatokba ez a kép égett bele.
Arról meg nem is beszélve, hogy a kopaszság az egyik legtaszitobb dolog egy férfin.
Vagy ha már álompasikról akarsz képet alkotni, akkor itt az enyém: magas, szálkás testű, stabil keresettel rendelkező (dús haju) férfi, akivel úgy lehet osztozni a házimunkán, hogy nem hiszi azt, hogy csak akkor kell besegitenie, ha megkerem rá.
Érdekes,hogy mindig előjönnek ezek a szterotíp ,örökérvényű kijelentések.Tartják is magukat.
Nyilván azért,mert mindenáron kell egy biztos támpont,amivel meghatározható,hogy milyennek is kell lennie pontosan egy olyan pasinak,akit minden,szoval minden jó nő magának akar!!
Kigyúrt.De akkor már ugye feltétlen kopasznak is kell lennie.Így viszont nem lehet,hogy nincs tetkója,és újjvastagságú aranynyaklánc a nyakában.Ebből pedig okvetlen következik,hogy durva,és uninteligens is.
Nyilván akkor már 100%ék hogy agresszív is.Ha pedig agresszív,akkor csakis fekete BMW vel jár.
És ha azzal jár,akkor a hosszúcombú szőkék megrohamozzák minden kétséget kizáróan!!
Tehát a jó nők a kigyúrt,kopasz,tetkós,fukszos,BMW s csávókra hajtanak.
185 magas, mackós Piedone típusú vagyok, de soha nem volt gondom a partnerkereséssel. Sőt, több extra élményben is volt már részem (hármasban, négyesben).
BNW-m sincs, Nissan kedvelő vagyok, abból is inkább terepjárók. (sajnos nincs Nissan GT-R-em se)
Nem vagyok kopasz sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!