Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magyar nők többségénél a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többségénél a magas, kigyúrt, kopasz, és bmw-s férfiak az ideálok?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 30. 23:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindnél,de soknál
2020. ápr. 30. 23:45
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Biztosan vita tárgyát fogja képezni, viszont tény,hogy az ilyen fazonok mellett mindig jó csaj ül.
2020. ápr. 30. 23:47
 3/20 A kérdező kommentje:
A tetoválást kihagytam, mert az is nélkülözhetetlen kellék.
2020. ápr. 30. 23:49
 4/20 anonim ***** válasza:
68%
Általában azért mert gazdagok :D Magyarországon jó bmw-je nem annak van általában aki havi 180-ért melózik a gyárban :D
2020. ápr. 30. 23:51
 5/20 A kérdező kommentje:
Én mondjuk magas vagyok, de igyekszek összehozni a többit is, aztán le se tudom majd vakarni magamról a nőket. Még udvarolnom se kell majd, hanem ők szednek fel. :)
2020. máj. 1. 00:04
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg a fél kg aranyt se hagyd ki a listából :D Az agyatlan, üresfejű plázacicáknál és golddiggereknél ideálok normális nő nevet rajtuk és nagy ívben kerüli őket.
2020. máj. 1. 00:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem, én szőke kékszemű herceget várom rózsával fehér lovon. ( rám mind elmondható, kivéve a hercegi vér, jó lenne hercegnő lenni😂 )
2020. máj. 1. 00:27
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

" Biztosan vita tárgyát fogja képezni, viszont tény,hogy az ilyen fazonok mellett mindig jó csaj ül."

ízlésről nem vitatkozom, de a "jó csaj" az én szótáramban nem a lakótelepi prosztó sílus alapán megdesignolt szolibarna, műkörmös, tetovált szemöldőkű, feltöltött szájú/mellű/seggű/kitudjamimindentlehetmégtölteni csajokat jelenti.

2020. máj. 1. 00:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mint ez

[link]

2020. máj. 1. 01:01
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Kigyúrt és kopasz nem vagyok, nem BMW-m, hanem egy q7-em és egy TT-m van és így sem panaszkodom...:)
2020. máj. 1. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!