Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 15 évesen le akar feküdni a barátjával...
Szerintetek korai?
2020. ápr. 30. 22:31
1/11 anonim válasza:
Igen. Én 16 évesen tettem meg de vissza gondolva még várnék. Nem kell sietni ezzel egyáltalán
2/11 anonim válasza:
Attól függ, ha fejben már van elég érett mindkét fél ,miért ne?
Én 14 évesen vesztettem el.
22n
3/11 anonim válasza:
Korai. Én 14 voltam. Ha visszamehetnék, nem így lenne.
4/11 anonim válasza:
Nem korai, ha felelősségteljesek és érettek hozzá.
6/11 anonim válasza:
Korai hát.
Amúgy bírom amikor azt mondják, hogy "ha már érettek hozzá, miért ne?". Ki dönti el, hogy érett hozzá? A szóban forgó fiatal? Mutassatok nekem egy kamasz fiút aki azt mondja, hogy ő még éretlen a szexhez, ezért inkább majd csak 3-4 év múlva szeretné csinálni először:D
8/11 anonim válasza:
Nagyon határeset, jobb lenne várni 1-2 évet, de úgysem fogod tudni lebeszélni róla. Amikor te 15 éves voltál mi lett volna a véleményed ha azt mondja valaki "korai még". Nem fogod tudni lebeszélni, így inkább arról próbáld meggyőzni hogy legalább védekezzenek és a lány ragaszkodjon hozzá hogy a párja felvegye a gumit. Már az első behatolástól kezdve, semmi "csak párat had húzzak az elején gumi nélkül aztán felveszem".
9/11 anonim válasza:
Én 17 éves voltam, és féltem az elsőtől. Nem bántam meg, de épphogy csak határeset volt a felkészültségem, érettségem. Egy barátnőm 14 éves volt, de őt nagyon korán foglalkoztatta már a szexualitás, kb. 10 éves kora óta nagyon várta. :D Nem bánta meg. Ezt neki kell tudnia, ha vágyik rá mindenhogy, akkor simán.
10/11 anonim válasza:
Úgyis csak utólag tudja megmondani, hogy megbánta-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!