Hol találok egy olyan internetes oldalt, amely leírja, hogy mennyit kell cumiznia egy babának ennyi-annyi idősen? Vagyis hogy mennyi az, ami elfogadható, mennyi ami kevés.
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is!2009. jún. 18. 10:08
1/6 anonim válasza:
A cumizáson a szopizást érted vagy a cumihasználati időt?
3/6 A kérdező kommentje:
A szopizásra gondoltam. Vagyis mennyit kellene ennie mondjuk 1 hetesen alkalmanként/összesen.
2009. jún. 18. 10:18
4/6 anonim válasza:
Szerintem minden baba más. Védőnő nekünk így számolta: testsúly kg-ban x 150 és a kapott mennyiséget így megkapod a napi adagot,azt el kell osztani a szopik számával és kijön az egy evésre való adag. Nekünk nem jött be a dolog. Amíg mértem,nem annyit evett.Hol sokkal többet,hol meg sokkal kevesebbet.Csak idegeskedtem rajta ezért inkább nem mértem. Többször cicire tettem és ha éhes volt evett.Nem tudok olyan oldalt ahol erről írnának.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a testsúly kg * 150g is sokat segített. Köszönöm!
2009. jún. 18. 10:28
6/6 anonim válasza:
Bocsi az előbb egy kicsit belekeveredtem....remélem azért érthető volt. Még pici a babád úgyhogy ne a mérésekkel foglalkozz.Figyeld a jelzéseit.Akár két óránként is mellre teheted.Rövid idő alatt megemészti az anyatajet,és ő még keveset tud enni egyszerre mert pici a gyomra. Belejössz ám hamar!! Meg Ő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!