Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » +30 esetleg +40 +50 szüzek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+30 esetleg +40 +50 szüzek, ti, hogyan èlitek meg, hogy nem voltatok nővel?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok de különösebben sehogy...

Frusztrált vagyok miatta és ez egy ördögi kör, mert minél idösebb leszek, annál esélytelenebb, Hogy el tudom veszíteni, normális úton... Viszont amiatt fruszráltabb vagyok, hogy egy csomó szerencsétlen esemény láncolata miatt nem úgy sikerült az életem, ahogy elképzeltem... Vagy ahogy bárki szeretné.

Fizikai munkás vagyok, a szüleimmel élek és nincsenek barátaim. Sokat próbálkoztam a változtatással, diplomás is vagyok, de pszichésen adding süllyedtem, hogy már nem látom a kiutat... Azon a szintü szociális fóbián, generalizált szorongáson, satöbbin, Ami nekem van, már a gyógyszer + pszichoterápia sem segít, ezt így 8 év távlatából kijelenthetem...

Lejebb kell adnom az igényeimböl, már nem a lányok terén, hanem minden más terén.

Ezen a szinten azt is John ha elfogadom, Hogy sosem lesz barátnöm.

2020. ápr. 30. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel.így maradok és kész 34F.
2020. máj. 1. 07:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Lemondtunk a temarol....
2020. máj. 1. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Pedig nem kellene lemondanotok. 29 éves vagyok, mostani párkapcsolatom 6 hónapja tart. 26 évesen veszítettem el a szüzességemet, egy akkor 32 éves nővel (tudta, hogy szűz vagyok).

A helyzet az, hogy ti korlátozzátok be saját magatokat. Velem is így volt. 26 éves koromig 9 lányról mondtam le akik többet akartak volna tőlem. És hogy miért? Mert cikinek éreztem, hogy szűz vagyok. No meg a külsőm miatt sem volt önbizalmam sosem.

Külsőm:

Előnyök:

- 180cm magas vagyok

- nem vagyok elhízva, de túl vékony sem vagyok

Hátrányok:

- rossz a szemem (szemüveg nem áll jól, de tettem ellene és így kontaktlencsét hordok)

- 18 éves koromban elkezdtem már kopaszodni fejtetőn. Mostanra fejtetőn nincs is hajam egyáltalán. Géppel vágom nullással a hajam (teljes kopaszság szerintem nem mutat jól nekem, legalábbis fényképeken nem tetszek magamnak, de pl barátnőm mindig azt mondja milyen jól nézek ki)

- a kopasz fejemet normális borostával nem tudom ellensúlyozni, mert ami kinőtt szőr az arcomon az fekete, de nem mondanám hű de sűrűnek (bár mostanság sűrűbb lett, mint mondjuk ezelőtt 1-2 évvel). Ráadásul az arcom két oldalán egy pici pontban van is kimaradva ahol nem nő ki. Így ha nagyobbra hagyom megnőni a többi részen, furán mutat.

- arcomon voltak anyajegyek (ezeket már leműttettem)

- kegyetlen mód elálltak 90 fokban a füleim. Általános iskolában dumbónak és füles bagolynak csúfoltak. (ezeket is megműttettem már, azóta szépen lapulnak a fejemhez)

- nem csak a mellkasom és a hasam szőrös, hanem a hátam és a vállam is (voltam ilyen IPL-es szőrtelenítésen. Azt mondták 4 alkalom elég lesz, 8 alkalom sem volt elég végül, így abbahagytam, mert már így is bele öltem 250 000-et és ott tartottam, mint amikor még el sem mentem. De nem adtam fel. Ha ez nem jött be, vettem hátborotvát, a mellkasomon és a hasamon meg hajnyíróval tolom le fél centisre)

Mint írtam, 26 éves koromig 9 lányról mondtam le. Pedig akkor még a füleim is elálltak és ennek ellenére jöhettem volna össze ezzel a 9 lánnyal. Utólag bánom is már, hogy ilyen sok lehetőséget elszalasztottam. És ezek között voltak olyan lányok is, akikre simán azt mondom, hogy top kategóriásak.

Hogy 26 éves koromra mi változott? Megelégeltem a magányt és megelégeltem azt, hogy csak egy helyben topogok évek óta és csak álmodozok. Na meg hogy mindig csak nézek másokat irigykedve, hogy de jó nekik az életük, bezzeg nekem milyen rossz, mert csúnya vagyok, csóró vagyok stb.

Ezzel a 32 éves nővel jártam össze szexelni pár hónapig 26 évesen. Ezen kívül még 4 szexkapcsolatom volt. Most meg már 6 hónapja párkapcsolatban vagyok.

Nincsen diplomám, csak OKJ-s végzettségem. Minimálisan átlag felett keresek, de ebből a pénzből sem mondanám, hogy van miért rám irigykedni. Nem vagyok kigyúrva sem.

Ha nekem sikerült, akkor másnak is sikerülhet. Csak annak nem sikerül aki nem is akarja. Persze könnyebb siránkozni és a világot hibáztatni, hogy miért nem jön össze. Tapasztalatból mondom, hogy elindulni a legnehezebb az úton, de ha már egyszer erőt veszel magadon és elindulsz, akkor rájössz, hogy jobb cselekedni, mint siránkozni.

ÉS most ne mondja azt nekem senki, hogy 26 évesen könnyebb elveszteni a szüzességet, mint 30+-osan mondjuk. Ez csak kifogás.

2020. máj. 1. 14:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hat en nem 26 eves vagyok, hanem 1 honap mulva 36. Nalam nem probalkozott be 9 lany, sajnos, de azert nem mondom, hogy nem voltak, akik probalkoztak, hazudnek.

Peldaul egy nalam 3 evvel idosebb, szuletesi rendellenesseg miatt mozgasserult, elegge elhizott lany probalkozott, amikor en 20 eves voltam.

Meg 29 evesen egy 43 eves, elegge problemas hatteru, felcigany ket gyerekes anyuka.

Illetve nehany meleg ferfi, annak ellenere, hogy "hideg" vagyok, mint a szarazjeg.

Tehat ez a felhozatal 🥴😑

Ugy tolod magadbol az okossagot, hogy teritett asztal mellett halsz ehen, magadbol kiindulva, hogy mindenkinel top csajok probalkoznak. Na persze.

Amugy ha visszamegyek az idoben, voltak elfogadhato jeloltek is altalanos iskola 6. osztalyaban, amikor valamiert szerettek engem a lanyok, csak annyi idosen meg ok nem erdekeltek engem, emiatt nem szamit ☺️

2020. máj. 1. 16:30
 6/14 anonim ***** válasza:
7%

"Ugy tolod magadbol az okossagot, hogy teritett asztal mellett halsz ehen, magadbol kiindulva, hogy mindenkinel top csajok probalkoznak. Na persze."

Látom nem ment át a lényeg. Egyáltalán nem nézek ki jól, nem vagyok kigyúrva, gazdag sem vagyok, BMW-m sincs... És a baráti köröm is csak 2-3 emberből áll. Arra utaltam ezzel, hogy ha nekem sikerült, másnak is sikerülhet. És azok közül akik 26 éves koromig bepróbálkoztak, egyikkel sem szexeltem, mert én hagytam ki a lehetőséget. Amikor már megelégeltem, hogy ez így nem mehet tovább, én kezdeményeztem ismerkedést teljesen ismeretlen lányokkal.

Akivel most együtt vagyok kapcsolatban, őt is a netről ismertem meg. Én írtam ő rá, és nem ő próbálkozott be nálam. És már az első randi olyan jól sikerült, hogy szex lett a vége. 6 hónapja meg együtt vagyunk.

Szóval ha nekem egyáltalán nem jól kinéző külsővel és egyáltalán nem gazdagon összejött, akkor én nekem ne mondja senki, hogy neki nem tudna összejönni, ha akarná.

De ilyenkor mégis azt hallom, hogy nem jön össze, mert:

- "nem nézek ki jól"

- "csóró vagyok"

- "nincs autóm"

- "falun élek"

stb stb... Érdekes módon, ha jön egy példa aki ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik és neki összejön, akkor meg megkapja "ááhh, neked összejött, de nekem akkor se jönne össze".

Ezért írtam, hogy kifogást mindig lehet találni. Ez kb arra hasonlít mikor valaki itt kiírja kérdésként, hogy miért nincs barátnőm? Miért nem kellek senkinek? Aztán kiderül, hogy szabadidejében a 4 fal között ül és sehová sem jár el. Gyakorlatilag ismerkedési lehetőségeket sem ad magának. De azért siránkozik, hogy miért nem kell senkinek. Eleve nem is ismerkedik senkivel.... Mert el sem jár otthonról.

2020. máj. 1. 17:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Sőt, amúgy attól hogy voltak 26 éves korom előtt próbálkozók, attól még rossz tapasztalatok is voltak. Emlékszem volt egy lány akinek elmondtam, hogy tetszik, erre ő a képemre röhögött és közölte csúnya vagyok. Mégsem haltam bele.

Van egy konkrét ismerősöm, ő ugyan nem szűz. Van gyereke is (nem vele él), de már 10 éve egyedül van. Alkalmija sincs. Egyszerűen abban a tévhitben van, hogy a nőknek a bunkó férfiak kellenek csak, azoknak van esélye akik lopnak, csalnak, hazudnak, megverik őket.

De azt nem veszi észre, hogy állandóan csak siránkozik, hogy milyen rossz az élet, a nőknek csak a bunkó férfiak kellenek, meg hogy ő nem sokat ér, mert se diplomája, se szakmája...

Na, ezzel a siránkozással lehet elijeszteni a nőket. Ezért nem jön össze sok férfinek a szex vagy a kapcsolat. Ha valamivel valaki nem elégedett az életben, tegyen ellene.

Anyajegy volt az arcomon? Leműttettem. Elálltak a füleim? Megműttettem. Szőrös a hátam? Borotválom. Nem kerestem eleget? Igazság szerint még most sem keresek eleget, de keményen dolgozok, mert tudom, hogy ahhoz, hogy jól élhessek,ahhoz nekem kell tennem és nem más fog megszánni, hogy segítek rajtad.

2020. máj. 1. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Atjott. Ha tenyleg nem neznel ki jol, akkor nem probalkozott volna 9 "top kategorias csaj".

Nalam nem probalkozott egy sem, mert en tenyleg nem nezek ki jol.

2020. máj. 1. 17:42
 9/14 A kérdező kommentje:
En el nem olvasok 4sornal tobbet
2020. máj. 1. 17:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy mind a 9 top kategóriás volt. Csak azt, hogy volt köztük olyan is.

"Nalam nem probalkozott egy sem, mert en tenyleg nem nezek ki jol."

Olvashattad, engem is volt aki kiröhögött, hogy csúnya vagyok.. Mit is akarok tőle?

Az a baj, hogy te ezt már előre eldöntötted, hogy csúnya vagy, ezért nem kellesz senkinek. Különben is, miért kellene nálad bepróbálkoznia egy nőnek is? Férfi vagy, neked kell kezdeményezned. Ha nem is kezdeményezel, hanem csak várod, hogy egy nap becsöngessen egy nő, hogy tetszel neki, akkor még sokáig várhatsz.

2020. máj. 1. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!