Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a pénzéért érdekel egy pasi, hogy csábítsam el?
Figyelt kérdés
A pénz azért fontos, mert érzelmileg nem kötődöm hozzá tehát magamtól nem tudok rákattanni, nem jönnek maguktól a gesztusok, cicázások. Mit szeretnek az értelmiségi pénzes pasik?2020. ápr. 30. 19:57
1/24 anonim válasza:
Hát nem a haszonleső ingyenélő ribizliket
2/24 anonim válasza:
A pénzéhes nőket, azt viszont nagyon! Szóval mond el neki hogy pénzért bármire hajlandó vagy. Tutira imádni fogod
3/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az a tipus. Elég normálisnak tűnik, nagyon okos is. Mi jön be az ilyennek?
2020. ápr. 30. 20:00
4/24 anonim válasza:
Ha olyan amilyennek leírtad hidd el hogy észre fogja venni nekem is volt csaj aki azért próbálkozott mert tudta hogy van de nagyon levágós
Teljesen máshogy próbálkozik mint egy olyan akit nem érdekel
Ahoz hogy ténylegesen sikerüljön hatalmasat kellene alakítanod de nem sok esélyt látok rá
Legjobb lenne ha megállapodnál vele hogy ő segít neked te meg benne vagy dolgokban lehet érdekelné is szerintem ez sokkal korrektebb mint amit írtál
5/24 A kérdező kommentje:
Nem menne bele ilyesmibe. Konzervatív ember, nem olyan csajozógép. Nagyon rendes pasi egyébként, egy jó lelkű állatorvos. Gondolom legalább havi 1 milliót megkeres, van terepjárója is. Szeretném ha azt hinné hogy nem a pénze érdekel. Hogy csináljam? Nézzek rá ártatlan szemekkel? Már vettem ilyen konzervatívabb ruhákat, meg könyveket amiket majd elővehetek előtte. Mire figyeljek még?
2020. ápr. 30. 20:13
6/24 anonim válasza:
Dehat ha nem vagy az esete, plusz nem all szandekaban, akkor milyen magiara gondolsz?
7/24 anonim válasza:
Mar most is elegge ego amit csinalsz, de szerintem ennel lejjebb ne menj a sajat magad megalazasaban. Komolyan kepes voltal ruhakat is venni? Es ha nem tetszel neki es lekoptat? Akkor mi lesz a rucikkal? Megy a kukaba? Marmint nem maga a ruha a gaz, hanem hogy tenyleg kepes vagy energiat es penzt fektetni abba, hogy atverj valakit, mert magadtol nem tudnal megkeresni egy normalis osszeget havonta. De ennyi erovel miert nem mesz prostinak? Az is kb ez a szint.
8/24 A kérdező kommentje:
Nagy monológot nem akarok írni. Én úgy érzem egy kölcsönösen jó lenne. Én megkapom az egzisztenciát és egy doktor csaja lehetek, ő kap egy vékony, szőke, kék szemű csajt, akivel azt nem csinál amit nem akar. Tisztelem őt az esze miatt és mert egy jónak tűnő ember (ingyen is gyógyít állatokat meg állatokat is ment). Nem akarok neki rosszat, el szeretném csábítani, neki is csurranna cseppene ez az. Nem érzem ezt prostituciónak, őszintébb vagyok mint az átlag max.
2020. ápr. 30. 20:27
9/24 anonim válasza:
Menj el Dubajba! Ezzel a hozzá állással, gondolkozással ott nagyobbat szakíthatsz!
10/24 anonim válasza:
Az ilyen gusztustalan parazita lényektől kellene valahogy megszabadul mint a kérdező, valamivel szebb is lenne a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!