Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csábítsam el? 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítsam el? 19 éves lány vagyok és egy sokkal idősebb pasi jön be.

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok, és bejön egy több, mint 20 évvel idősebb pasi. Teljesen odavagyok érte, csak nem tudom, hogy hogyan közeledjek felé. Amikor találkozok vele (kb hetente 2x), mindig rám szokott mosolyogni. Légyszi írjatok vmi tanácsot, hogyan közeledhetnék hozzá.
2010. márc. 28. 18:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
joisten akkor ha jolszámolok több mint 40ven éves :O hát te nem agy norma....
2010. márc. 28. 18:41
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
esetleg a tanárod? hát nem tudom, én pont igy voltam mint te felszedtem a 40 éves tanáromat, órán szemeztünk aztán rámnyomult és onnantól egyfolytában keresett. egyébként azóta már vagy 100szor megbántam. mert mai napig nem sikerült magamról levakarni, annak ellenére hogy már szakitottunk. van felesége, gyerekei? azért ne kockáztass, gondold végig nehogy ugyanabba a hibába ess bele amibe én.
2010. márc. 28. 18:41
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
bocs *40
2010. márc. 28. 18:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Nincsen felesége.
2010. márc. 28. 18:44
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
gáz vagy..előbb békülj ki az apáddal.
2010. márc. 28. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
A 40 év felettiek persze hogy mosolyognak, ha egy fiatal csaj oda van értük. Gondolj bele, hogy mikor te még csak 29 leszel, ő kb 50. Még élhetnéd az életed, de helyette ápolnod kell egy öregembert...
2010. márc. 28. 19:28
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

"te még csak 29 leszel, ő kb 50. Még élhetnéd az életed, de helyette ápolnod kell egy öregembert..."

Én lassan 50 leszek, semmi bajom, nem szorulok ápolásra.

Kedves utolsó, nagyon fiatalka, és ostoba lehetsz.....

2010. márc. 28. 21:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Na, légyszi segítsetek...
2010. márc. 29. 23:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

Leírom az én történetemet. 16 voltam mikor megtetszett 1 akkor 44 éves férfi. Kölcsönös volt, ő agglegény. Most 20 vagyok, 17 éves koromban jöttünk össze, mindjárt 4 éve lesz hogy 1 pár vagyunk. Én írtam neki 1 smst, úgy kezdődött az egész. Meg hát őis akarta.

Sajnos titokban megy az egész , persze van ki előtt lebuktunk már. De heti 1-2szer órákat nála vagyok, annyira jóvele lenni:) Megértő, türelmes, tapasztalt, meghallgat stb. Néha azért kiis mozdulunk csak hát nem az igazi az emberek pillantása.

De nem zavar, szeretjük egymást:)

Remélem tudtam segíteni majd írd meg mik a fejlemények.

Szerintem amúgy ha mosolyogsz rá biztos rájön, hogy tetszik neked. Habár ő már tapasztalt szóval tuti kezdeményez ha akar .

2010. ápr. 2. 23:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi...majd megpróbálok vmit tenni...
2010. ápr. 4. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!