Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsam el? 19 éves lány vagyok és egy sokkal idősebb pasi jön be.
"te még csak 29 leszel, ő kb 50. Még élhetnéd az életed, de helyette ápolnod kell egy öregembert..."
Én lassan 50 leszek, semmi bajom, nem szorulok ápolásra.
Kedves utolsó, nagyon fiatalka, és ostoba lehetsz.....
szia
Leírom az én történetemet. 16 voltam mikor megtetszett 1 akkor 44 éves férfi. Kölcsönös volt, ő agglegény. Most 20 vagyok, 17 éves koromban jöttünk össze, mindjárt 4 éve lesz hogy 1 pár vagyunk. Én írtam neki 1 smst, úgy kezdődött az egész. Meg hát őis akarta.
Sajnos titokban megy az egész , persze van ki előtt lebuktunk már. De heti 1-2szer órákat nála vagyok, annyira jóvele lenni:) Megértő, türelmes, tapasztalt, meghallgat stb. Néha azért kiis mozdulunk csak hát nem az igazi az emberek pillantása.
De nem zavar, szeretjük egymást:)
Remélem tudtam segíteni majd írd meg mik a fejlemények.
Szerintem amúgy ha mosolyogsz rá biztos rájön, hogy tetszik neked. Habár ő már tapasztalt szóval tuti kezdeményez ha akar .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!