Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csábítsam el? 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítsam el? 19 éves lány vagyok és egy sokkal idősebb pasi jön be.

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok, és bejön egy több, mint 20 évvel idősebb pasi. Teljesen odavagyok érte, csak nem tudom, hogy hogyan közeledjek felé. Amikor találkozok vele (kb hetente 2x), mindig rám szokott mosolyogni. Légyszi írjatok vmi tanácsot, hogyan közeledhetnék hozzá.
2010. márc. 28. 18:36
1 2
 11/15 anonim válasza:

hat mindenki maga donti el h mit akkar!bar az igaz h a nagy korkulombsegnek vannak hatranyai de itt volt egy-kett pelda az elonyere is!!tedd azt amit a szived diktal ha csalodsz is legalabb megnyugtat az a teny h megprobaltad!

sok sikert!

2010. jún. 20. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok, a párom 42 és négy éve együtt vagyunk :) /*mielőtt bárki ezzel jönne, jó viszonyban vagyok apámmal*/ Mi véletlenül ismerkedtünk meg, egy fórumon:) Elkezdtünk skypeolni, aztán találkoztunk és azóta is működik a dolog. s

Szóval hajrá! Drukkolok!

2010. dec. 12. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, hogy vállaltátok fel ezt az egészet? Szüleid elfogadják? Barátaid, ismerősök?

Köszi a választ

(egy hasonló helyzetben lévő lány)

2010. dec. 13. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Aki akadékoskodott, annak megmondtam: ha az életben még beszélni akar velem, elfogadja a páromat.
2010. dec. 16. 00:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Én pontosan ugyanígy vagyok a dolgokkal...:(

19 vagyok és nagyon bejön egy pasi (ő is 40 körüli)

És nekem sem szar apukámmal a kapcsolatom, sőt. És eddig is velem egykorúakkal jártam, vagy akár fiatalabbakkal.

Ő az első aki ilyen hatást gyakorol rám..

Igazából komoly kapcsolatot nem szeretnék se vele, se senkivel, de valahogy nagyon vonzó és a közelében mindig úgy érzem, valahogy el KELL csábítanom.

Persze ha apukám megtudná, biztos a fejemet venné:(

Amúgy a vicc és poén az egészben h a pasinak tutira bejövök. :)

Felesége pedig nincsen (már).

Fogalmam sincs mi lesz ebből az egészből még később...:/

2011. febr. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!