Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsam el? 19 éves lány vagyok és egy sokkal idősebb pasi jön be.
hat mindenki maga donti el h mit akkar!bar az igaz h a nagy korkulombsegnek vannak hatranyai de itt volt egy-kett pelda az elonyere is!!tedd azt amit a szived diktal ha csalodsz is legalabb megnyugtat az a teny h megprobaltad!
sok sikert!
19 vagyok, a párom 42 és négy éve együtt vagyunk :) /*mielőtt bárki ezzel jönne, jó viszonyban vagyok apámmal*/ Mi véletlenül ismerkedtünk meg, egy fórumon:) Elkezdtünk skypeolni, aztán találkoztunk és azóta is működik a dolog. s
Szóval hajrá! Drukkolok!
Utolsó válaszoló, hogy vállaltátok fel ezt az egészet? Szüleid elfogadják? Barátaid, ismerősök?
Köszi a választ
(egy hasonló helyzetben lévő lány)
Én pontosan ugyanígy vagyok a dolgokkal...:(
19 vagyok és nagyon bejön egy pasi (ő is 40 körüli)
És nekem sem szar apukámmal a kapcsolatom, sőt. És eddig is velem egykorúakkal jártam, vagy akár fiatalabbakkal.
Ő az első aki ilyen hatást gyakorol rám..
Igazából komoly kapcsolatot nem szeretnék se vele, se senkivel, de valahogy nagyon vonzó és a közelében mindig úgy érzem, valahogy el KELL csábítanom.
Persze ha apukám megtudná, biztos a fejemet venné:(
Amúgy a vicc és poén az egészben h a pasinak tutira bejövök. :)
Felesége pedig nincsen (már).
Fogalmam sincs mi lesz ebből az egészből még később...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!