Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz vagyok a szexchatben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz vagyok a szexchatben?

Figyelt kérdés

Szeretek szexchatelni, de csak akkor, ha nem kell képet vagy videót küldenem. Persze szívesen fogadok közülük, de nyilván nem erőltetem és így nem várom el. Inkább ismeretlen fiúkkal, akik semmit sem tudnak rólam. Azt szeretem, amikor nem egyből a közepébe vág, hanem előtte kicsit bevezet. Nos, mennyi esélyem van egy értelmes fiúra lelni, aki így is benne lenne? Nagyon rosszul csinálom?

18/L

2020. ápr. 30. 11:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
És a szexben jó vagy? 😂 Mert a szex nem betűkből áll! 😂
2020. ápr. 30. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha már hallottam a hangodat akkor mehet a dolog! De a vén buzeránsokat nem szeretem!

Mondjuk a fialabbakat se! F.

2020. ápr. 30. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha szóba kerül a képcsere vagy videó, mivel én nem küldök nem is várom el a lányoktól sem. S bár azt sem elvárás, hangüzenetet elfogadnék :xd de azt meg ők nem szeretnek küldeni. 20f
2021. dec. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!