Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire rossz az ha az egyik fél max heti 1x kívánja a szexet?
Sztem nem rossz. Ez attól is függ, h a pároddal mennyire vagytok hangsúlyban.
Ha ő is csak heti 1x kívánja akkor szuper, ha többször akkor kicsit kellemetlen.
Hát ez elég nagy ellentét sajna.
Ha pl te csak egyszer, ő meg pl 4-szer, akkor annak nem hiszem, hogy jó vége lesz. 🙄
F
Emberé válogatja. Többször én sem kívánom, mert van más dolog is sajnos az életben.
Azért egy 8-10 órás meló után nem mindig van kedve az embernek még leoedőakrobatáskodni is
Ha a párod többször kívánja, akkor a hosszú távú kapcsolathoz ezt meg kell oldani úgy, hogy neki is és neked is megfeleljen:
- elintézi magának,
- elintézed Te egy gyors szopással vagy kézzel (gondolom nő vagy),
- megengeded neki, hogy egy harmadik féllel szexeljen.
Max heti 1,ahogy fogalmazol nagyon kevés. Akkor ezek szerint még lehet annyi sincs...
Én 40-éves vagyok,a párom 37-de heti 3-4 simán meg van,és még mellette orális random dolgok is. Szóval valakivel közületek nincs rendben valami.
Egyébként ha rossz a szexuális együttlét,vagy nincs orgazmusa valamelyik félnek az is kiváltó oka lehet,hogy nem is kívánja,vagy csak kényszer neki az egész aktus.
Gondolom lány vagy, max 1/ hét az meg bele fér, szűkösen de rendben van.
Minden nő ilyen, ne aggódj.
Nem minden nő ilyen, van akiknek jelentősen nagyobb a szex étvágyuk, de biztos sok ilyen nő van akinek a max 1/hét elég, csak a legtöbb férfinak meg nem, még a min 1/hét sem biztos. Szóval így van ok az aggodalomra, mert valahogy mindkét fél vágyának teljesülnie kellene, ez lenne a megoldás:
- elintézi magának,
- elintézed Te egy gyors szopással vagy kézzel (gondolom nő vagy),
- megengeded neki, hogy egy harmadik féllel szexeljen.
vagy szétmennek, de ugye nem ez lenne a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!