Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinálnom most? 19/L
A múltkor otthagyott a barátom, egy pár napja es vegleg szakitottunk. Azota mar ezt teljesen elengedtem, de akkor frissen eleg rossz volt.
Es elhataroztam egyik nap amikor meg nem birtam kiverni a fejembol es rosszul voltam miatta, hogy masnap mar reggel szandekosan berugok, es reszegen leszek egesz nap egyedul itthon. Korabban sosem ittam nagy mennyisegben, ezert ki akartam probalni egyetlen egyszer.
Es ki is probaltam, vettem csomo piat, hazamentem es mar delelott berugtam, es nagyon kellemes erzes volt, es nagyon kivantam a szexet is kozben, ezert levetkoztem meztelenre, es masztiztam, es maszti kozben iszogattam es en ezt nagyon elveztem.
Es ez az egesz egesznap eltartott, nagyon sok reszere a napnak mar nem is emlekszem de arra igen hogy nagyokat elveztem, es nagyon fel voltam izgulva es durva dolgokat is csinaltam maszti kozben amiket jozanul soha.
Aztan masnap nyilvan masnapos voltam elegge, akkor megfogadtam hogy ennyi eleg volt az italbol egy eletre.
Viszont ma mikor meglattam egy pias uveget, eszembe jutott hogy milyen jokat elveztem a multkor reszegen es el kezdtem megint vagyni ra hogy ugy csinaljam.. es fel is izgultam azonnal, de nem ittam semmit sem azota, kicsit meg is ijedtem hogy miert vagyom ennyire erre..
Kicsit mintha ossze kotottem volna a reszegseget a szexualis vagyakkal es ha arra gondolok hogy iszok, felizgulok nagyon, es felizgult allapotban megnagyobb kesztetest erzek ra hogy tegyem meg.
Nagyon szivesen megtennem, de nem akarok fuggo lenni. Szerintetek mit csinaljak? Nagyon vagyom ra, hogyha megegyszer megtennem akkor fuggo lennek? Vagy ez meg belefer?
Es igazabol nincs mar semmilyen banatom egyszeruen csak vagyom most erre..
Utalkozo valaszokat nem kerek, kerem kulturaltan fejezzetek ki magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!