Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én ennyire tökéletes vagyok szexben?
Figyelt kérdés
Szerintem nem csinálok semmi különöset, mégis azt mondják a nők, hogy top 10-ben bőven benne vagyok. Nincs nagy farkam, igaz, vastagabb az átlagnál, nem is annyira kicsit, de ezen múlna? A csókolózás is jön magától, nem gyakoroltam, egyszerűen csak nem görcsölök rá, ellazulok. Valahogy ráérzek, hogy a partneremnek hogyan a jó. Nem nézek ki férfi modellként, szóval ez is kilőve. Mitől függ egyáltalán a jó szex?2020. ápr. 25. 22:45
21/24 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem mered magad felvállalni. ;)
2020. ápr. 27. 16:18
22/24 anonim válasza:
Ja, ne is foglalkozz velem. Lehet, hogy 50 éves vagyok és 20 centis farkam van.
23/24 A kérdező kommentje:
Vonzóak számomra a szép, nagy farkak. :)
2020. ápr. 27. 16:30
24/24 A kérdező kommentje:
Egyébként mi a baj az 50-esekkel? Miért nézed le ezt a kort?
2020. ápr. 27. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!