Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy én ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én ennyire tökéletes vagyok szexben?

Figyelt kérdés
Szerintem nem csinálok semmi különöset, mégis azt mondják a nők, hogy top 10-ben bőven benne vagyok. Nincs nagy farkam, igaz, vastagabb az átlagnál, nem is annyira kicsit, de ezen múlna? A csókolózás is jön magától, nem gyakoroltam, egyszerűen csak nem görcsölök rá, ellazulok. Valahogy ráérzek, hogy a partneremnek hogyan a jó. Nem nézek ki férfi modellként, szóval ez is kilőve. Mitől függ egyáltalán a jó szex?

2020. ápr. 25. 22:45
1 2 3
 11/24 Eric Griffin ***** válasza:
Akik jók az ágyban, azok tudják, hogy miért jók. De amúgy nem nagy titok, csak arra kell figyelni, hogy a nőnek is jó legyen.
2020. ápr. 26. 00:21
 12/24 Lacc80 ***** válasza:
100%

Ez aligha normális kérdés.

Mitől vagyok tökéletes?

Ilyen kérdésre ilyen válaszok jönnek.

2020. ápr. 26. 00:46
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy hazudnak. Ja, hogy látod rajtuk, hogy èlvezik? Ó, fiatalabb koromban hányszor színleltem orgazmust, hogy a pasim abbahagyja a kínos matatást ott lent 😀 persze lehet, hogy te vagy a szexcsászár, sosem lehet tudni. Plusz ha velem szexelnèl, garantáltan mèg a top 5 be is bekerülnèl. Ha az első pasimnál is bènább lennèl, te lennél a top 4. az èn listámon, ezt szex nèlkül is megmondom
2020. ápr. 26. 00:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, megérte befizetni a PUA tanfolyamra.
2020. ápr. 26. 01:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon kevés sráccal voltam, de nekem is az a tapasztalatom, hogy amelyiknek nagy volt a pofája hogy mennyire jó az ágyban, az egy kalap ... volt. :D De szerintem nem az ujjából szopta ki hogy ő a CSÁSZÁR!!!, nyilván senki nem merte neki megmondani hogy sz*r amit csinál.
2020. ápr. 27. 09:57
 16/24 A kérdező kommentje:
15-ös. Tehetünk egy próbát. ;)
2020. ápr. 27. 15:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Gusztustalan ez az öntömjènezès
2020. ápr. 27. 15:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Kihagynám, bocsi, már van egy párom aki viszont tényleg jó az ágyban :DDD
2020. ápr. 27. 16:03
 19/24 A kérdező kommentje:

Van egy párod? Miből? Zokniból? Papucsból?

Attól még tehetünk egy próbát, nem mondanánk el senkinek, a mi kis titkunk lenne. :)

2020. ápr. 27. 16:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Most már biztos, hogy igazából fszatlan vagy. Ügy lezárult. XDDD
2020. ápr. 27. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!