Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki az, ha egy ritkán szexelő férfi tapasztalatlan a szexben?
Figyelt kérdés
Ez szerintem nem korfüggő. 30 éves leszek nem sokára, de nagyon-nagyon ritkán, pár alkalommal szexeltem egész életemben. Nyilván túl jó sem vagyok benne, de ha majd többször is fogok, még lehetek jobb. Ebből még nem lehet ítélni.2020. ápr. 21. 18:42
2/5 anonim válasza:
Nem ciki az. Úgymond gyakorlat teszi a mestert... Az ember természetesen mindig lesz jobb és jobb mindenben, ez az alapvető mindenben!
3/5 anonim válasza:
Azért mert minden fent van a neten. Lehet tanulni! Én is tanultam. Ezért 24 évesen amikor elvesztettem egy 35 éves nővel akkor nem akarta elhinni hogy ő vette el. Szóval ha kifogások mögé akarsz bújni akkor azért tudd hogy lehet ezt másképp is!
36F
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Gyakorolni kell és jobb leszel.
5/5 anonim válasza:
Szólj előre a partnerednek, hogy nem béna vagy, csak tapasztalatlan. Biztos segít,ha kicsit is kedvel is téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!