Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es házas férfiak! Ha nagyon ritkán szexeltek a feleségetekkel annak a fáradtságon kívül mi az oka?
Hormonok, psziché, más pasi ... önkép zavar
F46
Nem erdekli a szex es mar annyiszor visszautasitott hogy egy darab sz...nak ereztem magam.
Aztan elkezdtem mas nok irant erdeklodni es kiderult hogy a hiba nem az en keszulekemben van. Azt hiszi mar engem sem erdekel, de hamarosan beadom a valopert aztan elheti nelkulem a szexmentes eletet.
Nem kívánom. Nem vonzódom hozzá.
A ffinak is kell a szeretet. Akitől nap mint nap inkább az ellenkeőjét kapod arra nem vágysz. Ez nem testi kérdés... Bár nyilván annak is ban szerepe
Ilyen gonoszak lennének a nők?
Ja igen naponta kétnaponta vágyom rá , ehhez képest havonta egyel beéri.Kiabranditó.
Csak a nagy szöveg a nők részéről.Megszerzik a pasit legyen egzisztencia aztán a szex meg levan sz@rva.Jah igazuk van az előttem szoloknak teljes mértékben.
Érdekelt hogy hasonlóan házas, férjem korabeli férfiaknak a fáradtságon kívül mi oka van nem kívánni a feleségét. Egy ideig én is elhittem a fáradtság dumát. Most már egy ideje nem. :)
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!