Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy én ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én ennyire tökéletes vagyok szexben?

Figyelt kérdés
Szerintem nem csinálok semmi különöset, mégis azt mondják a nők, hogy top 10-ben bőven benne vagyok. Nincs nagy farkam, igaz, vastagabb az átlagnál, nem is annyira kicsit, de ezen múlna? A csókolózás is jön magától, nem gyakoroltam, egyszerűen csak nem görcsölök rá, ellazulok. Valahogy ráérzek, hogy a partneremnek hogyan a jó. Nem nézek ki férfi modellként, szóval ez is kilőve. Mitől függ egyáltalán a jó szex?

2020. ápr. 25. 22:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok lany eleteben nem volt 10 pasival, igy ez a top 10 dolog nem tul nagy dicseret
2020. ápr. 25. 22:47
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én meg a napon végzek kutatásokat és 1 tonna gyémántot hozok haza naponta a napról.
2020. ápr. 25. 22:48
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Nagyképű vagy, beképzelt és még a farkad is kicsi! Mi lehetne mégis benned ilyen jó? Ja! Megvan! Azok a nők még nme volak együtt igazi férfival, csak az ilyen magadfajtákkal! Innen is részvétem nekik...
2020. ápr. 25. 22:48
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem értem a rosszindulatú hozzászólásokat. Egy normális kérdést írtam ki.
2020. ápr. 25. 22:57
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Te egy kivételes őstehetség vagy.És szerény.

2-3száz évente születnek.

Michelangelo,Einstein,Casanova...stb

Ennyi a titok.

2020. ápr. 25. 22:58
 6/24 A kérdező kommentje:
Egyébként 29 évesen voltam már együtt minden korosztályból nővel. Szóval van viszonyítási alapjuk nekik is, hiszen voltak köztük tapasztaltabbak, kevésbé tapasztaltak, minden féle.
2020. ápr. 25. 22:58
 7/24 anonim ***** válasza:
96%
Eleg sok pasival volt dolgom 40 eves koromra. Hidd el hogy eddig mindegyik nulla volt az àgyban aki azt hitte magàról hogy szuper. Akik igazàn jók voltak azok mind szerény, csendes, akiből sose néztem volna ki.
2020. ápr. 25. 23:27
 8/24 anonim ***** válasza:
Nice try.
2020. ápr. 25. 23:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
7# +1
2020. ápr. 25. 23:38
 10/24 A kérdező kommentje:
7-es. Ezt értem, de nekem konkrétan mondták, és őszintén. Ezt most szégyellnem kellene, hogy ne tűnjek nagyképűnek. Minden férfinak jól esik az effajta visszaigazolás.
2020. ápr. 25. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!