Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek bennem van a hiba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Azzal kezdenem 24eves fiatal ferfi vagyok:)

Eleg sok kapcsolatom volt mar, komolyabbak is, nem fekszem ossze akarkivel 1ora ismeretseg utan. Alapvetoen elkepesztoen bunkonak neznek az emberek, aztan amikor megismerkedem valakivel, akkor a legtobb esetben nagyon jo viszonyunk alakul ki, igazabol mondhatni szinte mindenkinek pozitiv csalodast okozok ilyen szempontbol hogy nem vagyok annyira taplo senkihazi mint amilyennek elsore tunhetek(tapasztalat apaljan mondom)

De a szexben altalaban kimerul a dolog mert valami oknal fogva nekem elkepesztoen fontos az oral pl, en imadom adni-kapni is, talan fontosabb is mint a vaginalis egyuttlet. Az elso egy-ket honapban mondjuk nincs is gond de aztan annyira leredukalodik ez a dolog, a legutobbi kapcsolatomban az elso 2 honap utan semmi nem volt ilyen teren, ezutan kb 3honapig csak kertem ra a lanyt, es soha nem akarta, mindig csak igergette a dolgot. A vegen igazabol annyira tonkreverte ezzel az egesszel az onbecsulesem hogy egyaltalan nem ereztem magam ferfinak mellette, nem engedett semmit, azt se hogy megmasszirozzam, vagy en kinyaljam, es mindig csak azt kaptam hogy ne gondoljam mar hogy o minden szexnel csinalni fogja stb (en nagyon szivesen megtettem ezt is)

Ezen kivul azt vettem eszre hogy a “papirforma” ferfi jellemvonasok (amiket mindenhol olvasni es hallani, a megsebezhetetlen vadallat szerepre gondolok) helyett neha(!) szeretem es igenylem is a gyengedseget ilyen teren, a simogatast, a dicseretet... tudom egy kicsit szanalmasan hangzik de ez az igazsag. Tobbszor is elofordult mar hasonlo problema es a vegen mindig az lett hogy elment a kedvem az egesz szextol, es egy ido utan szakitottunk

Szerintetek lehet koze ehhez az egeszhez azoknak a jellemvonasaimnak amiket megosztottam veletek? Nem ertem mit csinalok rosszul, nem vagyok igenytelen, odafigyelek magamra, szeretem megajandekozni a parom minden teren es latni ahogy orul es boldog mellettem

2020. ápr. 25. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi probléma nincsen veled, engem lány létemre is szinte jobban izgat az orál mint a "normális" szex, az pedig hogy szeretsz gyengédebb lenni szerintem pont hogy pozitív, és szerintem az is alap, hogy a két fél kommunikáljon, dicsérje a másikat, mert így marad csak meg mindkét fél önbizalma és érdeklődése.
2020. ápr. 25. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazabol igy velem en is csak azt gondolom mar hogy ezt az egeszet ferfiatlan dolognak tekintik hogy annyira se vagyok mar jo 2 honap utan hogy megerdemeljek barmilyen fajta kenyeztetest vagy dicseretet. Egyszer volt egy lany akivel elkepesztoen jol mukodott ez az egesz, sokat dicsert ami eloszor meglepo volt, aztan akkorat dobott hosszutavon is az onbizalmamon hogy elkepeszto volt, a tobbieknel mindig ez vagy hasonlo volt a forgatokonyv mint amit leirtam:( igazabol ott jottem ra nala hogy mennyire fontos ez nekem, es azota is keresem ezt a tulajdonsagot a parjaimban
2020. ápr. 25. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj, nagyon cuki lehetsz. Keress olyan nőt akivel megegyeznek a szexuális vágyaitok.
2020. ápr. 25. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nőt meg kell dugni, és szarba se vesznek ha állandóan csak lefetyelni akarsz a labaik között. Ennyi
2020. ápr. 25. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj. Barátnőd meg egy idióta, ha nem passzoltok szexuális téren, később lehetnek problémák, mint ahogy tapasztalod! F
2020. ápr. 25. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azèrt a vaginàlis szex + előjàték akàrmikor felűlmúl nekem egy orált, de

NEM veled van a baj (azok alapjàn amit leírtál, nyilván nem ismerünk). Nálunk évek után is van oràl, van durvàbb szex meg nyugisabb.

2020. ápr. 25. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,hogy vannak olyan problémák,amiket az ember meglepődve olvas.Én nem vagyok mai gyerek,de nagyon komolyan bajban lennék,ha most konkrét szitut kéne mondanom,ami a tiédhez hasonló.Én megkockáztatom,hogy véletlenül pont ilyen nőkbe futottál bele egymás után.

Ritka,de megeshet.

Ne aggódj,többen vannak,akiknek az orál is rendszerint a szexhez tartozik,akár előjátékként is.

Semmi gond veled.

2020. ápr. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!