Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindenkit megkefél, de rám még a farka sem áll fel. Bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 18:42
1/9 anonim válasza:
Hát ez elég tömör kérdés!
Hány évesek vagytok?Honnan tudott,hogy mindenkit? És mit mond, miért nem kíván?
És Te egyébként csak úgy elnézed neki,hogy mindenkit, és eltűröd,hogy Téged...parlagon hagyjon?
Szerintem magán a kapcsolat fenntartásán érdemes elgondolkodnod, a szex része csak részlet kérdés.
2/9 NDSM válasza:
Igen, ha tényleg másokhoz jár(bizonyítottan és nem csak szóbeszéd) és nem cseréled le őt, egy olyanra aki téged akar és megbecsül. Egyszerűen nem értem miért vagy vele.
3/9 anonim válasza:
...és te őt a párodnak nevezed? Hahaha! :D
4/9 anonim válasza:
Nem is tudom melyikőtök a nyomorultabb...
5/9 anonim válasza:
Igen benned van a hiba. Még mindig kefegéppel vagy.
7/9 anonim válasza:
Egyszer valamikor csak megkefélt azért téged is,nem? Akkor nincs panaszra okod.Ne légy telhetetlen.
8/9 anonim válasza:
Ha csaj vagy akkor amíg a párod mással kefél, addig én meg duglak téged. Na?
9/9 anonim válasza:
Ha igaz a kérdés, akkor a nagy számok törvénye alapján, igen! Igen, benned van a hiba!
Talán meg kellene nézni, hogy mit csinálnak másként a "mindenkik" veled szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!