Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen a lomtár? MINDENKI...

Miért ilyen a lomtár? MINDENKIT FELPONTOZOK! Ma valamiért át ugrott a lomtár ikonja ilyen furcsa ikonná. Hogyan tudnám az eredeti ikont visszaállítani? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
kép: [link]

2012. szept. 18. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A Windows XP-nél vannak témák a beállításoknál, nem lehet hogy ott elkattintottad és így megváltoztak az ikonok?
2012. szept. 18. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnézni (munkahely miatt) ezt az oldalt, de általánosságban: jobb egérrel katt az ikonra - Tulajdonságok - Ikon cseréje - és ott választhat másik ikont.
2012. szept. 18. 15:58
 3/12 anonim válasza:

Valószínűleg telepítettél valamilyen frissítést.

Ha jobbgombbal rákattintasz az ikonra, rámész a tulajdonságokra, ott talán van olyan opció, hogy megjelenítés -> ikoncsere. (már régen használtam windows-t.. :))

Vagy keress rá a google-ban: "windows ikonok".

Elsőre ezt találtam:

[link]

2012. szept. 18. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem telepítettél valamilyen kinézet változtató módot? Ha nem, rakd újra a gépet, úgy biztos megoldódik.
2012. szept. 18. 15:59
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

telepítettem témát, de már töröltem, a beállításokban is a rendes XP téma ven bekapcsolva, és ha jobbgombal rámegyek, nem tudok ikont változtatni

2012. szept. 18. 16:01
 6/12 A kérdező kommentje:
ha a lomtárra jobb gombbal rákattintok, rámegyek a tulajdonságokra ezek jönnek ki_  [link]
2012. szept. 18. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Én az asztalra kattintottam és úgy mentem rá a beállításokra és ott voltak a témák. (Remélem megtalálod, mert én is, úgy mint az egyik hozzászóló) csak emlékezetből tudok most segíteni :)
2012. szept. 18. 16:09
 8/12 A kérdező kommentje:
sajnos az ikon ugyan olyan maradt :(
2012. szept. 18. 16:16
 9/12 Golan Trevize ***** válasza:

ezzel a programmal elvileg vissza fogod tudni állítani.

[link]

(nem próbáltam, nincs már xp-m)

2012. szept. 18. 16:50
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi, sikerült ezzel a programmal. 1000 hála :)

Üdv: H

2012. szept. 18. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!