Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány, nő?
Az új barátnőm csak úgy tud elélvezni, ha lovagló pózban nem beleül a farkamba, hanem csúszkál rajta, a csiklóját izgatja.
Így viszont van, hogy 15 percig ezt csináljuk, mondtam neki, hogy én kezemmel a csiklóját izgatva sokkal hamarabb elviszem, de egyszerűen nem akarja ezt engedni.
Egyébként az én vágyaim közül mindent enged, így szuper vele a szex, de a 15 perc csúszkálás az néha unalmas. Nem értem miért nem engedi, hogy kézzel kielégítsem, ha már csiklón tud elélvezni? Van még ilyen lány, nő?
# 11
De nem beleül a a farkamba, hanem csúszkál rajta előredőlve, a csiklóját izgatja addig amíg el nem élvez.
Nincs vele gond, csak a csiklóján el tudnám vinni máshogy is, pl dugom oldalról, és kézzel a csiklóját izgatom, csak ezt nem is akarja kipróbálni.
Én is ilyesmi vagyok, bár bennem van, de előre kell dőlnöm és a csiklómat dörzsölöm vele, nem lovagolok igazából.
Aktus közbeni stimulációt nem bírom, az úgy túl sok és ellenkező hatást vált ki: már egyáltalán nem tudok elmenni utána. A férfiak amúgy sem jól csinálják, főleg ha közben aktus van és nem 10%-ban oda figyelnek, jóval erősebb mozdulatokkal ingerlik a csiklót mint kéne. De magamnak sem tudom aktus közben izgatni, mert nem sikerül így semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!