Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány, nő?
Az új barátnőm csak úgy tud elélvezni, ha lovagló pózban nem beleül a farkamba, hanem csúszkál rajta, a csiklóját izgatja.
Így viszont van, hogy 15 percig ezt csináljuk, mondtam neki, hogy én kezemmel a csiklóját izgatva sokkal hamarabb elviszem, de egyszerűen nem akarja ezt engedni.
Egyébként az én vágyaim közül mindent enged, így szuper vele a szex, de a 15 perc csúszkálás az néha unalmas. Nem értem miért nem engedi, hogy kézzel kielégítsem, ha már csiklón tud elélvezni? Van még ilyen lány, nő?
Beszéltem vele róla, mondtam neki, próbáljuk meg máshogy is a csikló izgatást (kezemmel), higgye el jó lesz neki és hatalmasat fog élvezni, de kategórikusan nem akarja.
Arról még nem faggattam mi az oka.
A kérdésben főleg az érdekelne, hogy "Van még ilyen lány, nő?" , mert, ha sok van akkor ezt kell elfogadnom, de, ha nagyon egyedi eset akkor lehet tovább kell fűznöm és kérdezgetni, hogy mitől van ez.
Van, de nem az számít hány ilyen lány van. A lényeg hogy a párod ilyen - kér valamit, tedd meg neki. Ne elégedetlenkedj, fogadd el hogy ő ismeri jobban a testét, ne te mond meg neki hogy "na várjál tudom én a tutit helyetted baby".
Te írtad - minden vágyadnak "enged", megtesz a kedvedért, hát akkor te is legyél olyan jófej hogy akkor ezt az egyet (vagy ha kell akkor majd többet is) teljesíted neki!
En személy szerint nem szeretem ha ujjaznak, jól csinálja egy két ember de a nő a faroktól szeret elélvezni vagy te a párod kezétől élveznél el szívesen és nem attól h a puncijában vagy?
Szerintem ez nem egy olyan dolog amin fentkéne akadni. Pláne h neked mindent megcsinál. Ha neked erőfeszítés ez a15 perc azon elgondolkodnék h valóban szereted? Én úgy tudtam h a pasik nagy többsége imádja nézni mikor lovagol a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!