Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság szub fiúnak nagyon nehéz dominalányt találni?
Nem annyira nehéz, pl. online találni rengeteg ilyet.
Ha pedig valaki komoly ilyesfajta kapcsolatra vágyik, nyitott szemmel, és kellő intuitivitással felvértezve könnyen található az ilyen nő
Ez hülyeség amit az első írt
Komoly kapcsolatra illetve alkalmira se könnyü ilyent találni,ebben a müfajban különósen számit hogy a sub jómodú legyen,1csóró sub senkinek sem kell
Igen, nagyon nehéz. Én nem találok. Nagyon ritkán véltem felfedezni dom hajlamú lányokat, de ők sem teljesen, és az is ritka.
Szóval, szomorkodom én is, mert nem tudom úgy kiélni a vágyaimat, ahogy szeretném.
A fizetős domokról meg nem vagyok túl jó véleménnyel. Ők egy szerepet játszanak pénzért, de egyébként meg betegnek gondolnak hogy ilyen vagy.
Nem ritkák, csak nehéz őket megtalálni. Bár mostanában inkább a megbízhatósággal van gond. Egy-két alkalommal még tetszik nekik, aztán jön a ghosting...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!