Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszítanak a szub fiúk?
Figyelt kérdés
Egy kifejezetten dominàns pasival járok, ìgy nagyon jól kiegészìtjük egymàst. De elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha szub beàllítottságú lenne az aki tetszik. És szerintem nem működne. Egyszerűen férfiatlannak tartom. Van más is aki így érzi, vagy nekem kéne jobban megnyílnom?
Illetve ha én ennyire szub vagyok (elég hardcore bdsm-et tolunk a baràtommal) akkor ez nornális?
Persze nincs most erre szükség.
L 23
2020. ápr. 10. 11:37
1/8 anonim válasza:
Én dominánsként és subként is otthon érzem magam, mindkettőnek megvan a szépsége és az öröme. N
2020. ápr. 10. 11:43
2/8 anonim válasza:
Sok lánynak jönnek be a dominánsabb dolgok főleg, ha szexről van szó. Nincs ezen mit szégyellned, mindenkinek vannak ilyen dolgai, de szerintem attól még nem lesz férfiatlan senki, hogyha olyan dolog jön be neki amiben például a nő dominál.
2020. ápr. 10. 11:43
3/8 anonim válasza:
Nézd azt az oldalát, hogy simán ledominálhatnád a hapsit, és a lábaid előtt feküdne. Azt teszel vele, amit akarsz. Ez miért nem jó?
2020. ápr. 10. 12:06
4/8 anonim válasza:
Az mi?,szub.
2020. ápr. 10. 12:08
5/8 anonim válasza:
A normalis relativ fogalom. De azert a ferfiassagot ne abban merjuk mar, hogy ki mennyire bantalmazza a masikat. Mert a bdsm ahol lekopik, megalazzak es elverik az egyik felet az igenis bantalmazas, csak a szex es a kej kontose moge bujtatva. De nem csak dominans es szub ferfi letezik am, mivan azokkal akik egyenrangukent kezelik a partneruket magukkal? Ok nalad mik? De visszaterve. Azt latsz ferfiatlannak akit csak akarsz, szived joga eldonteni, h kihez vonzodsz. Viszont attol meg nem jelenti azt, hogy ez ferfiatlan is. Az, hogy valakinek nincs onbecsulese es megalazkodik es behodol masok elott az egyik nemnek sem emel a presztizsen es a nokre sem kene rahuzni, h ok a "szubok". Ez sztereotipia es cimkezes. Szoval van akit szinten taszit noben es ferfiban is, ha a masik onbecsules nelkul felaldozza magat es behodol, de vannak olyan emberek akik meg pont az ilyeneekt keresik maguk melle. Szoval a te igenyeidhez merten keress partnert.
2020. ápr. 10. 12:15
6/8 anonim válasza:
Engem meg a sub nök taszitanak,szerencsétlenek,fojtogatni kell öket meg csikkeket kell elnyomni rajtuk
Abnormális idiótak
2020. ápr. 10. 12:39
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nyomnak el rajtam csikkeket. A párom sose bántana. A BDSM nem ugyanaz, mint a szürke 59 árnyalata...
Az értelmes vàlaszolóknak köszönöm ^^
2020. ápr. 10. 13:03
8/8 anonim válasza:
Miért akarnál megnyílni? Az a vágyad ami, nem értem miért akarsz változtatni? Speciel szintén domináns vagyok és eszem ágában sincs "megnyílni" a másik szerepkörre mert egyáltalán nem vonz.
Előfordulhat, hogy switch vagy, ha ez áll fent akkor meg a te döntésed mit szeretnél. Csináld azt amik a vágyaid (és amihez megfelelő partnert találsz).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!