Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek, tanácsok, BDSM?
Figyelt kérdés
Bdsm jellegű feladatojat szeretnék hozzàadni a szexuàlis bakancslistàmhoz (eddig kb 18 dolog van rajta, de már nagyrészt mindent csinàltam).
Èn szub vagyok, làny. Ötleteket ide (vagy ha valamièrt ide nem, akkor priviben)
Köszönöm!
L23
2020. ápr. 11. 17:46
1/8 anonim válasza:
Hát nekem baromi nagy vágyam,hogy egy nagymellű,nagyseggű tanárnő megbüntessen... lekever pár pofont,aztán egyszercsak elkapom a kezét,leszorítom az asztalra,széttépem a ruháját,és állat módjára megk*rom.
2/8 anonim válasza:
Írj és adok pár ötletet, feladatot
3/8 anonim válasza:
Kiírod a 18 dolgot, hogy tudjuk, milyen "keménységben" gondolkozzuk.
De ha nem akarod ide, akkor privátban is elküldheted.
4/8 A kérdező kommentje:
Pár dolog a listáról:
Hàrmasban (2l 1f) a pàrommal (domom) voltunk.
Megdugott a kocsiban, a kertben, a volt iskolàmban 5 éves osztálytalàlkozón.
Öltöztem màr be diàklànynak.
Petplay volt.
Tudni kell, hogy semmi hardcore szop*atós dolgot nem csinàlunk, egy régi erőszakos eset miatt.
2020. ápr. 11. 18:41
5/8 anonim válasza:
A szerepjátékok sok lehetőséget adnak: lehetsz k**va, stopposlány, bejárónő - mindegyik szerepben van mód arra, hogy (ki)szolgáld a domod.
6/8 anonim válasza:
Bdsm de mégsem mert már megerőszakoltak. Tyűhaa....
7/8 A kérdező kommentje:
A BDSM többi eleme èrdekel, szeretem is. Az egyetlen amit nem csinàlok az sz*pàssal kapcsolatos. Normàlisan persze azt is. Csak nem nyomja le a torkomon.
2020. ápr. 11. 20:25
8/8 anonim válasza:
40es kissé dom beállítottságú pasiként sub jellegű emberekkel szoktam orvosost játszani. Totál élethű, szigorú doktorbácsi előtt alsóneműre kell vetkőzni és valódi eszközökkel hitelesen nagyon alapos vizsgálatot végzek a páciensen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!