Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen bdsm vágya van?
Még csak kacérkodok a bdsm gondolatával, de nagyon vonzó számomra. Ezért kíváncsi lennék rá, hogy kinek milyen vágyai vannakilyen téren.
Az én vágyam az hogy kikötözzenek, elverjék a popsimat majd utána keményen hátulról megdugják a puncim utána pedig a fenekemet. Közben pedig húzná a hajam, esetleg kisebb pofonokat adna a partnerem.
Ti mire vágytok?
25N
Én is szub vagyok.
Röviden, amik izgatnak: lábimádás, cipő- és csizmaimádás, alázás (testi, lelki), különböző feladatok elvégzése, JOI, elrontott orgazmus, edging stb.
20/F
1-es
Pedig elég nagy számban vágynak ilyenekre.
Ezek még egyáltalán nem durva dolgok szerintem.
Nem azért kérdező, félre ne érts.
Alapvetően én szívesen találkoznék ilyen nővel, mert nagyon izgatna a másik oldalt tekintve.
Elég hamar nyílnak nekem a csajok, valóban sok mindent hallottam már, csak nem is tudom, nyilván ezt azért kevés emberrel osztják meg.
Igazából hihető, de nem tudom hogy lehet ezt kifürkészni valakinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!