Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen bdsm vágya van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen bdsm vágya van?

Figyelt kérdés

Még csak kacérkodok a bdsm gondolatával, de nagyon vonzó számomra. Ezért kíváncsi lennék rá, hogy kinek milyen vágyai vannakilyen téren.

Az én vágyam az hogy kikötözzenek, elverjék a popsimat majd utána keményen hátulról megdugják a puncim utána pedig a fenekemet. Közben pedig húzná a hajam, esetleg kisebb pofonokat adna a partnerem.

Ti mire vágytok?

25N

2020. ápr. 8. 22:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elhinnem, hogy egy nő ilyenekre vágyik.
2020. ápr. 8. 22:22
 2/25 anonim ***** válasza:
37%

Én is szub vagyok.

Röviden, amik izgatnak: lábimádás, cipő- és csizmaimádás, alázás (testi, lelki), különböző feladatok elvégzése, JOI, elrontott orgazmus, edging stb.

20/F

2020. ápr. 8. 22:23
 3/25 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, mi az amit ebben nehéz elhinned?
2020. ápr. 8. 22:28
 4/25 opened paradise ***** válasza:
26%

1-es

Pedig elég nagy számban vágynak ilyenekre.

Ezek még egyáltalán nem durva dolgok szerintem.

2020. ápr. 8. 22:29
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Kötözés, bilincs, pálcázás, kényszerfrancia bekotott szemmel, puncicsapkodás tenyérrel, pofozas arcon, arc csapkodas farokkal, hajhúzás, mellekre csipeszek, mellek pofozasa finoman, seggbeqrás, arcon kopes, arcra élvezés és pofozas makkal stb. F
2020. ápr. 8. 22:31
 6/25 anonim ***** válasza:
34%

Nem azért kérdező, félre ne érts.

Alapvetően én szívesen találkoznék ilyen nővel, mert nagyon izgatna a másik oldalt tekintve.

Elég hamar nyílnak nekem a csajok, valóban sok mindent hallottam már, csak nem is tudom, nyilván ezt azért kevés emberrel osztják meg.

Igazából hihető, de nem tudom hogy lehet ezt kifürkészni valakinél.

2020. ápr. 8. 22:36
 7/25 anonim ***** válasza:
73%
Kikötözés, ostorral, pálcával fenekelés, kikötözve d*gjon meg, köpjön le, alázzon meg stb.
2020. ápr. 8. 22:37
 8/25 anonim ***** válasza:
62%
Egy nő a meztelen lábaival gyötörjön (golyókat is).
2020. ápr. 8. 22:47
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Én inkább dom vagyok és régóta vágyok arra hogy orgasm torture-t csináljak egy pasival. Mikor sokáig nem hagyom elélvezni és mikor végre elment, utána még ingerlem a farkát hogy szinte fájjon neki.
2020. ápr. 8. 22:51
 10/25 anonim ***** válasza:
71%
Kikötözés, fenekelés, orgazmus kontroll
2020. ápr. 8. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!