Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek ehhez hasonló vágya/fetise vagy én velem van a gond?
Aquaphiliam van (asszem ez a neve) + fojtogatós szex is beindít.
A lényeg az hogy a vízben felizgulok, és vonz minden ami vizalatti. Ha még fojtogatás is van akkor K.O..
Például ha valaki lábbal lenyom a medence aljára és ott tart, vagy a víz alatt erőszakosan próbál megfojtani az brutál módon beindít. Nem is nagyon van ilyen videó...
Volt olyan hogy vízben úsztam messze mindenkitől és azzal szórakoztam hogy kifújtam a levegőt majd lesullyedtem, és elkezdtem verni. Közben az a kevés levegő elkezdett fogyni de csak akkor jöttem fel ha elsultem. Amikor már a hasam is hullamozni kezdett a légzési reflextol az nagyon király volt. Versenyt futottam az idővel.
Például olyat is kipróbálnék, hogy vizalatt vagyunk lekötve - nekem lenne oxigénforrásom, - és kielégítenek közben. A másik fél levegőért könyörög amit adok neki először de másodjára már nem. Látni ahogyan szenvedni kezd majd eljatsza ahogyan megfullad...
Vagy például egyik fél vizalatt egy levegővel míg a másik fél csókokkal ad neki levegőt.Cél 5 perc kibirasa
Irtózatosan beindit és benne lennék ezekben mind2 szerepben.
Csak engem vonzanak ezek a dolgok?
20/F
Mindenkinek más fetise van ,van akinek láb ,van akinek csiki fétise van ,neked ilyen vizierőszakos fétised van ,normális ,de ez a legveszélyesebb amiről valaha hallottam ,illetve ilyet még eddig nem hallottam.
Minden esetre szokatlan :)
1.../L
Én is nagyon szeretek víz alatt lenni, de csak addig, amíg nem kellemetlen. Ha már kevés a levegő, szeretek inkább feljönni. De én is szeretem, ha nők lenyomkodnak, lent tartanak, forgatnak, fejre állítva tartanak a víz alatt, vagy akár rám állnak, ha nem nehezek. Kb. 50 kilós lány állt már rajtam, amikor a medence alján hason feküdtem, nagyon jó érzés volt.
Egy bakancslistás vágyam két nő kezei közé kerülni a medencében, akik (játékosan) együtt nyomkodnak le. De jelenleg egyetlen nő kezei közé kerülni sem lenne rossz egy medencében. Általában nem túl gyakori, hogy nők a férfiakat nyomkodják le játékból a víz alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!