Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen bdsm vágya van?
Még csak kacérkodok a bdsm gondolatával, de nagyon vonzó számomra. Ezért kíváncsi lennék rá, hogy kinek milyen vágyai vannakilyen téren.
Az én vágyam az hogy kikötözzenek, elverjék a popsimat majd utána keményen hátulról megdugják a puncim utána pedig a fenekemet. Közben pedig húzná a hajam, esetleg kisebb pofonokat adna a partnerem.
Ti mire vágytok?
25N
Elég domináns vagyok, szóval már sok dolgot kipróbáltam, amik be is jöttek. Volt már hajhúzás, pofozás, fenekelés, földre nyomás, nagyon durva mélytorok a vele járó dolgokkal, nyilvános szex, verbális megalázás.
Amik kimaradtak, azok a tárgyakkal való dolgok, mert vagy csak egymásnak ugrottunk, vagy nem voltak eszközök. Ezekből kipróbálnám a pálcával való fenekelést, kikötözést, nyakörvet.
28 F
Executrix.
Ha erdekel mi az, keres rá.
Nem vagyok annyira a témában de azt tudom, hogy néha szeretem ha fájdalmat okoznak szex közben viszont a pofont nem viselem el. Inkább a testem más részén, fenéken pálcával, szíjjal. Én is szívesen lennék kikötözve viszont abszolút logikátlan módon vonz az is, hogy én mondjam meg mikor élvezhet el a másik és bekössem a szemét és úgy csináljak vele dolgokat.
20/l
Egy sub nőnek építsek egy bdsm szobaát
36F
Domináns fiúként, amiket csináltam
Asztalra, ágyra lekötözés, bilincselés, fej fölött lánchoz kikötés, fenekelés nadrágszíjjal, pálcával,csipesszel mellre, puncira, elektromos izomstimulátor puncira, közben popsivibrátor alkalmazása is előfordult, és mindezek közben gyakran szexelve, vagy vibrivel elélveztetni a partnerem, néha folytatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!